A 

Alusia8989
Gość
No ja dzisiaj sobie zrobie w tej obecnej wadze i potem jak schudne znowu :-)

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

Nie nadrabiam z czytaniem,nie bylo mnie wczoraj wieczoirem a tu dzisiaj kilka stron i czytam i czytam i konca nie widac ... a czas mnie goni,bo to rano trzeba sie ubrac,mala mranczy nad glowa ...skupic sie nie mozna,wieczorem spokojnie usiade i nadrobie,oki?
 Nie nadrabiam z czytaniem,nie bylo mnie wczoraj wieczoirem a tu dzisiaj kilka stron i czytam i czytam i konca nie widac ... a czas mnie goni,bo to rano trzeba sie ubrac,mala mranczy nad glowa ...skupic sie nie mozna,wieczorem spokojnie usiade i nadrobie,oki? ja tego pierwszego nie znam bo nigdy nie mialam za to cycki mam calkiem ...normalne C. Mnie nie dotyczy ani cellulit ani rozstepy...w ciezkim szoku bylam ze mi skora nie popekala,widocznie w genach to mam.Mam pare rozstepow na tylku ale to jeszcze z okresu dojrzewnia jak zrobilam sie okraglejsza...
 ja tego pierwszego nie znam bo nigdy nie mialam za to cycki mam calkiem ...normalne C. Mnie nie dotyczy ani cellulit ani rozstepy...w ciezkim szoku bylam ze mi skora nie popekala,widocznie w genach to mam.Mam pare rozstepow na tylku ale to jeszcze z okresu dojrzewnia jak zrobilam sie okraglejsza... to miłego weekendu :-) odpocznij sobie :-)
 to miłego weekendu :-) odpocznij sobie :-)
 brakowało mi cukru
 brakowało mi cukru  zjadłam 2 kostki czekolady
 zjadłam 2 kostki czekolady 

bo nie za bardzo wiem. Ja mam już 30 na karku to niby jakbym się miłała ubierać ???
 bo nie za bardzo wiem. Ja mam już 30 na karku to niby jakbym się miłała ubierać ???  Zwykle chodzę w jeansach, a do tego jakaś bluzeczka czy sweterek. Wcześniej dość luźne nosiłam, bi wstyd mi było ale teraz lubię takie dopasowane
 Zwykle chodzę w jeansach, a do tego jakaś bluzeczka czy sweterek. Wcześniej dość luźne nosiłam, bi wstyd mi było ale teraz lubię takie dopasowane