reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Alusia nie wybiegaj na przód, uprzedź męża jaka była sytuacja zanim on coś powie, powiedz też że boisz się jeździć ich autem itp. po wypadku

Gaja no niestety warunkie dostania jednej z pożyczki gotówkowej była karta kredytowa :p

zmykam oglądać Housa bo mam nowe odcinki :tak:

reklama
No pobuczy i przestanie ;)
Kurcze moj Olek śpi już od 12 maaasakra :) a ja zgłodniałam hmmm i nie wiem co zjeść.
Dajcie przepis na cos dobrego szybkiego i detetycznego :) na zaspokojenie glodu :)

Ja mam dzisiaj szpital w domu,Maja chora i moj M tez...........wlasnie spi.
A ja dzisiaj czuje sie mega gruba :/ jestem przed okresem,brzuch mam jak balon :wściekła/y: i ciagle cos podzeram...:crazy:
Ogolnie mam nerwa :angry: na wszystko,na to ,ze znowu musze sprzatac,ze weekend a my znowu go w domu spedzamy............a tak bym gdzies poszla ,wyszla z tego domu! ale nawet pogoda nie pozwala po pierwsze bo zas ciula deszcz a po drugie chorzy przeciez jestesmy :confused2:

Edysiek jesli chodzi o wlosy to ja tez mam gdzies mode,ale w sumie ostatnio zastanawialam sie czy ja jestem blondynka czy szatynka :-D mam dwa kolory na glowie i juz mi sie to chyba nudzi ,zrobie sobie jednolity jasny odcien i przestane na solarium jezdzic to sie odmlodze ;-)

No to posprzatałam , a potem jeszcze na ogródek poszłam. Taka piekna pogoda u nas, że nie da się w domu wysiedzieć. A po za tym, ja najlepiej relaksuje się grzebiąc w ziemi :tak:
Dzisiaj jeszcze dokupiłam troche nasionek i kupiłam sobie dalię do wsadzenia, ale jeszcze troszkę poczekam choć łapki już świerzbią :-p Mój K. był w szoku ile to takie nasionka kosztują, tu paczuszka tam paczuszka a jak przychodzi do płacenia :szok:
I tak w tym roku to tak skromnie, gdyby on wiedział ile w tamtym wydałam :-p

My mamy kartę kredytową i do tej pory przez rok sobie leżala nieużywana, ale przez to wesele i komunię nie wyrabiamy :no:

Alusia
na pewno mąż zrozumie, no oby zrozumiał ;-)

Gaja czyli relaksujesz się w ciszy :-)

Mateuszkowa no można powiedzieć, że babski wieczór. Sezon wędkarski się zaczął więc pora się przyzwyczaić. Choć jak będzie ciepło to wszyscy razem będziemy jeździć.
Tylko przed wyjazdem poprosiłam męża żeby mi wino otworzył, to będe miała na wieczór. No chyba całego nie wypiję :rofl2:

Jolit@ zdrówka dla rodzinki.

Jeszcze muszę mięso poporcjować, bo kupiłam już do wędzenia na komunię.
Wedzić będziemy przed komunią, ale w solance musi poleżeć co najminiej 10 dni.

Edysiek to Twoj maż zapalony wędkarz ;) a przywozi rybki? A komunie robisz w domu ? Nie wiem czy pytałam :p

Ja dzisiaj mam dość. Olek chodzi i ryczy a ja chodze i szukam co by tu zjesć ;/ zjadłam obiad o 12 a teraz zjadłam musli z jogurtem eh :( tak to ja napewno nie schudne :((

Jolit@ jakie boskie zdj córy!! o matko do schrupania :-D:-D:-D:-D

Alusia zjedz jajko :tak:

Edysiek ja swojego czasu też od nasionka hodowałam roślinki na balkonie, ale teraz to kupie już wyrośniete

mój synio śpi ponad 2 godz :-D:-D:-D po burzy się przejasnia, więc bieganie będzie :tak:
a zgaga mnie męczy od godziny , mam dość :no:

Mateuszkowa ja też ide dzisiaj biegać po 19 tylko że u nas paaaaada ;/
No ale nie moge się zrażać. Najważniejsze żebym wogole wyszła z domu. Już sobie nagrałam piosenki na telefon i sluchawki w uszy i pojde ;)) znaczy pobiegne :))

A jak synuś teraz Ci śpi to o ktorej pojdzie spać na noc?

Alusia pochwaliłam maluszka to wstał :-D:-D:-D:-D on mi pójdzie spać 19.30 - 20, niezaleznie jakby wstał późno śpiący sie robi po 19:tak:

u mnie pada niestety :confused2:

Właśnie co do spania dzieci to wczoraj teściowa mi opowiadała że u niej w pracy jest jakaś babka i ma dwojke dzieci i one chodzą spać po 22...
Szczerze to ja bym nie dała rady od rana do nocy. Moje wstaja kolo 6.30 no ale od 19 mam spokoj i cisze :)

Mateuszkowa u mnie też pada ale trudno dam rade ;))

reklama
No moje po 21 chodzą spać:-p bo Maks musi mieć minimum 5-6 godzin przerwy po drzemce dziennej, a zazwyczaj śpi 13-14 do 15-16 to tak wychodzi:sorry: I nie ma bata na siłę nie położysz, zresztą jak słyszy, że reszta łazi i hałasuje to i on w nosie ma spanie:-p

Do góry