Kurcze dziewczyny Wy za bieganie sie wziely,Gaja cwiczy jak szalona a ja? sie obzeram!!!
Musze w koncu te rolki kupic no, wtedy Maja do przedszkola a ja bede jezdzic,ale troche sie obawiam,bo na tym trzeba sie najpierw nauczyc i musi sie u mnie slonce pojawic.....jak jest ladna pogoda to ja nie mysle o jedzeniu ale jak caly dzien siedze w domu a za oknem tylko deszcz to mam chande i zajadam.
Moja chodzi spac miedzy 19:30 a 20:00 bywa,ze pozniej a mysle latem jak bedzie ladna pogoda(jezeli bedzie

) to tak 20:30 bedzie w lozku ladowac.
Edysiek dobrze,ze Tobie sie tylko sni,bo ja zbieram realne mandaty

jeden taki,ze juz mi prawo jazdy chcieli zabrac,ale jakos wybrnelam,usmiechnelam sie ladnie do pana

no ale przegielam wtedy,jechalam 110 prawie gdzie ograniczenie do 60

ale to kolo mojego domu,jechalam tylko do sklepu ,nie wiem gdzie sie tak spieszylam

myslami bylam gdzies indziej a tu nagle wyskakuje pan z lizakiem

a nestepny (juz ktorys z kolei) zaplacilam niedawno ... zdjecia zbieram z fotoradarow ,wczesniej jezdzilam na polskich blachach to nie wysylali do polski mandatow ale teraz mamy auto zarejestrowane tutaj ,niestety
Dodam,ze tam gdzie tam zapierniczalam to nie teren zabudowany,taka glupia nie jestem by tak jezdzic w terenie i jeszcze kogos zabic

to droga przez las ...ale zakrety sa,ja juz te zakrety znam wszystkie na pamiec i wiem gdzie hamowac,ale tam stali bo w tamtym roku dwoch motocyklistow sie zabilo na tych zakretach i to jeden za drugim w ciagu paru dni.