gaja23
multimama '02 '06 '10
Alusia zajmuje mi to 20 minut te 1000 powtórzeń, do tego steper ok 25 minut i 2 x po 300 brzuszków to jest następne 20-25 minut a więc tak godzinka dziennie ćwiczeń
Mateuszkowa tak czytam i ta godzinka dziennie to jakby zaliczyć jako ćwiczenia na siłowni to jest 400 kcal więc to nie dużo o nie
A jakby doliczyć 2 godziny spaceru to dodatkowo 200 kcal ale to też nie codzień. A tak w ogóle to to wciąga jakby nie patrząc jak widzisz efekty to chcesz jeszcze i jeszcze ale w pewnym momencie muszę powiedzieć stop

Mateuszkowa tak czytam i ta godzinka dziennie to jakby zaliczyć jako ćwiczenia na siłowni to jest 400 kcal więc to nie dużo o nie
A jakby doliczyć 2 godziny spaceru to dodatkowo 200 kcal ale to też nie codzień. A tak w ogóle to to wciąga jakby nie patrząc jak widzisz efekty to chcesz jeszcze i jeszcze ale w pewnym momencie muszę powiedzieć stop
Ostatnia edycja:
Co napisze, potem mi lepiej się robi hehś.
no może o 13 zjem tak by było dla mnie najlepiej a później jak wrócimy to mam 2 pomarańcze do podjadania
kazalam jej spac ale gdzie tam,rzucala sie w tym lozeczku,w koncu 20 po 6 po nia poszlam ...
i tak siedzialysmy na fotelu i bajki ogladaly,ja nie przyzwyczajona do takiego wczesnego wstawania,ona nawet jak bejbi byla to pozwalala pospac do 7.