reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Gaja, został został. :) Jeszcze do tego zrobił sam. xD

Alusia, jak usmażysz na oliwie z oliwiek nawaet to nic się nie stanie. Oliwa z oliwek podobno pomaga spalać tkanke tłuszczową. : P

Ostatnia edycja:
reklama
Zjadłam obiad z mężem teraz pije herbatke.
Mam zieloną z miętą normalną w woreczkach :) nawet całkiem ok ;)

A gdzie Wy się podziewacie?

No i same zostałyśmy z Angelą, bo mi chłopina na ryby uciekł i wróci jutro. Chciał żebyśmy z nim pojechały i chociaż do wieczora posiedziały, ale Angela dalej kaszląco smarkająca i siedzimy w domu :no: Choć i mi samej coś nie za bardzo chciało się jechać .

Na zakupach rano byliśmy, oczywiście jak zwykle tylko żarcie kupione i kupa kasy poszła ( i to już na kartę kredytową ) :wściekła/y:
No ale w końcu zjadłam sobie truskawki :-) i jeszcze mam arbuza i grejfruty i zapas kefirków :rofl2:

Alusia cieszę się, że zostajesz z nami. Zobaczysz będzie dobrze.
Pewnie już za późno, ale ja bym nie panierowała tych piersi. Ja brałam kawałek piersi, lekko ją stłukłam albo nie, przyprawiałam. Potem taką bez niczego smażyłam na patelni teflonowej na bardzo małej ilości tłuszczu. Chwilę smażyłam bez przykrycia, potem chwilę z przykryciem i gotowe. Smaczne i dietetyczne :tak:

Toxi czyli wyjawił Ci swoje uczucia :-) No to super, że wszystko idzie w pozytywnym kierunku.
Udanej imprezki u cioci życzę.

Mateuszkowa a tak jakoś nie spałam :rofl2:
Mąż wrócił po 22 do domu, to sie soba nacieszyliśmy a potem oglądaliśmy film a do tego piwo i chipsy :zawstydzona/y: No i on poszedł spać, a mi spanie przeszło i tak sobie siedziałam.

Gaja a masz jakąś taką wymarzoną wagę, która by cię zadowoliła, albo taka przy której powiesz dość :eek:
Ja skończyłam się odchudzać jak zeszłam do 55 a potem te 2 jeszcze dalej spadły i stwierdziłam koniec, już nie liczę kalorii.

Jolit@ ja tam nigdy nie patrzę na to co jest modne a co nie :-p mam to gdzieś. Zarówno co do włosów jak i ciuchów, po prostu nosze to co lubię i to w czym dobrze się czuję.

Dobra lecę sprzatać.

Edysiek no niestety panierowałam je ale to zjem mniejszą kolacje ;)) Bo dzisiaj zjadłam tylko śniadanie teraz obiad a kolacje zjem kolo 17 i koniec na dzisiaj :)) tylko mam ochote na puure ziemniaczane ale chyba nie moge za bardzo co?

A co do karty kredytowej to my nie mamy więc musze dociągnąć jakoś do 10 maja ;/ tylko tyle dobrze że w czwartek będą bony to pojedziemy na zakupy a do tego czasu tesciowa nas będzie żywić :D

he he a ja dpiero drugie śniadanie zjadłam - jabłuszko - obiad tak po 15 zjem, kasza kuskus z warzywkami:-D

Alusia polecam pierś z kuraka zrobić w kostce rosołowej, do łyżki oliwy rozdrabniasz kostkę np włoską i smarujesz cycka i na paletkę - jak w reklamie:tak: I super, że wracasz, ja jak zaczynałam byłam od ciebie o wiele grubsza także główka do góry
Edysiek sama już nie wiem co mnie zadowoli:sorry:też nie chcę przesadzić z tym, bo wiadomo za chudym też człek nie może być:tak:

hej :-)

ja juz po 2,5 godz. spacerze , teraz cos zaczęło grzmiec i błyska się cudnie :-D:-D:-D mam nadzieje, że wieczorem pójde biegać, mogłam iść rano ale jakos to nie moja pora.. :eek:

Alusia :* super, że jestes :-) wg mnie lepiej mięsko jeść bez panierki bo ona wsiąka tłuszcz..

Gaja fuj z kotami, wiem jak śmierdzą, a jakie sa złośliwe!!!! oby ten problem sie szybko rozwiązał..

Toxi super, że WAM sie układa :-) a jak godzisz to z obowiązkami jako mama? mały dalej grzeczniutki ?

Edysiek, będziecie miały babski wieczór z Angelą :-) a karty kredytowe to przekleństwo..:no:

Jolit@ jedenk kolor jest fajny pod warunkiem, że nie wyjdzie jakby malowany farbką :/ bez refleksów itp.

Mateuszkowa ale piekłam bez tłuszczu więc nie jest źle ;)

Gaja dziękuje za przepis napewno skorzystam ;)) ;))

A ja też chce iść na spacer ale zaczeło kropić więc chyba lipa... Olek mi jeszcze śpi a Jasio u babci wiec pokreciłam hula hop zrobiłam 20 brzuszkow a teraz tylko wieczorem biegać... :))

Właśnie była teściowa i chciałą żebym ich zawiozła do Gorzyc na impreze to jest jakieś 20km tylko że moj zabrał mi auto a od teścia nie lubie jeżdzić. Teraz znowu będzie obraza majestatu ;/ wrrrrrrrrrrrr...

ja byłam też na spacerku prawie 2 godziny, zanosiło się na deszcz bo ledwo oczy trzymałam a jak wróciłam to wyszło słonko i właśnie moi rodzice zabrali starsze dzieciaki na grilka na działkę do siebie:-) błoga cisza bo Maksio bajki ogląda na swoim mini tapczaniku:-)

Alusia no powinni być teście wyrozumialsi, jeśli boisz się jechać ich autem albo ci niekomfortowo powinni to zrozumieć:confused2:

Mateuszkowa dlatego ja z karty kredytowej nigdy nie korzystałam i nie skorzystam:-p

Alusia super z ćwiczeniami :-)
oj, żeby mój tak zasnął, ale niestety dostrzegł, ze da sie wejść pod firanke i patrzeć przez okno jak stoi w łóżeczku :-D

teściami się nie przejmuj, powiedz że czujesz się niepewnie z kierownica innego samochodu i boisz się jechać:tak:

reklama
Gaja oni sa tak przyzwyczajeni że moj mąż a ich syn wszystko rzuci i jedzie z nimi czy tam po nich. Nawet jak dzwonią o 3 nad ranem ;/
Wkurza mnie to strasznie ale co zrobić. Mój mąż twierdzi że musimy im być wdzięczni bo mieszkamy w ich domu ;/ cóż zrobić?

Znając mojego męża to jak wroci to będzie znowu marudził że ich nie zawiozła eh :(( Znowu się szykuje kłótnia na wieczor

Do góry