reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Toxi a Bułgar się już wogole nie odzywa? :* a co do wczoraj to uważaj żebyś sie nie pochorowała :** takie napady zimna to może być choroba...

reklama
Alusia, niby się odzywa, dzwoni co tam u mnie. Przysłał mi kwiaty na przeprosiny, ale nie lubie jak facet jest niezdecydowany, po tej jego akcji wiem, że nic z tego nie będzie. : P Nie rozchoruje sie, mam @ i mną tak telepocze. Raz ciepło, raz zimno, raz spać, raz jestem pełna energii, raz nie chce mi sie jeść, raz bym zjadła konia z kopytami. Ehhśś. Wolę tak aniżeli jakby miał mnie brzuch boleć non stop. : P

Nic z tego dobrego by nie wynikło, a szkoda mi nerw. : ) Też mam napady głodu, straszne, przed i w trakcie. Do tego jestem senna, i mam taki głupi humor. Ciągle się śmieje jak głupi do sera. :-D

Lepiej że się śmiejesz nić miałabyś płakać ;)) ;P ale tak patrze na Twoj suwaczek i doszłam do wniosku że szybko zrzuciłaś te 20 kg bardzo Cię podziwiam ;*

Aaaa wiecie że z moim bieganiem lipa? Nie umiem biegać bo mnie boli prawa noga dokładnie goleń ;/ kawałek pobiegne i koniec ;/
Czy myślicie że skakanka to dobry pomysł?

Nie warto płakać. : P Wystarczająco już się wypłakałam przez facetów. : P Ja bym już dawno schudła całe 30 tak jak mi się marzy, gdybym tylko się pilnowała cały czas, ładnie jadła śniadanko, obiadek, podwieczorek, wszystko dietetyczne, żadnego "lepszego" jedzenia i ćwiczyła do tego codziennie, do końca marca bym miała już to odchudzanie za sobą. od lutego to bardziej mi się nie chce niż chce. Teraz nie biegam, ćwicze sobie brzuch i nogi, i wewnętrzną strone ud i mam gdzieś w sumie wage, na zdjęciach się porównuje. Ale jak mi się marzy kiedyś zobaczyć te 55 kg. *_*
Mnie też na początku bolała noga, rozgrzewke robiłam na odwal. Porządnie się rozciągałaś i rozgrzewałaś nogi?

Dzień dobry :)
Mateuszkowa - no gdzie jestem, gdzie jestem...? zainspirowana Twoimi i Gai wyczynami, Edyśka nocnym zabieraniem się za męża mojego przyszłego m.obrabiam :tak: w piątek hmmm... prawie do północy, wczoraj rano posłałam Szymona do sklepu gdzie w weekend są straszne kolejki :-D, więc mieliśmy 15 minut na szybki numerek w kuchni, a wieczorem... coż, wino, oliwka do masażu i znów zarwana noc. Nie będę Wam opisywać bo zajęłabym posta do końca tej strony :-) Mam w sumie dni płodne, ale to on za mną łazi, fakt w weekendy ma zawsze większe libido.
Śliczne zdjątko, dzięki za całuska *
Alusia - niestety makrela ma mniej kalorii niż łosoś, wydrukuj sobie tą kartkę ja trzymam tą ściągę na lodówce.
Też miałam kiedyś syndrom nocnego jedzenia...waga skakała dramatycznie bo w dzień się pilnowałam. Minęło mi dopiero jak B. ze mną zamieszkał a zaczęło się, kiedy wyprowadził się mój mąż, w 2005 roku. Mieszkam z B. 2 lata, więc sobie pojadłam za te wszystkie noce :eek: w każdym razie dużo o tym czytałam w sieci i choroba (niestety...) jest coraz bardziej popularna, a powoduje ją stres. Można to zwalczyć pijąc ciepłe mleko (mnie pomaga do dziś) ponieważ po jego wypiciu w organizmie wytwarza się tryptofan (substancja chemiczna odpowiedzialna na spokój) i powoduje senność, spróbuj!
Tabela kaloryczna, tabele kaloryczne
acha, ja wędzonego łososia nie jem, nie mogę w diecie zgodną z moją gr krwi, ale jem pieczonego z piekarnika :)
Acha!!!!!! w Bata w Sarnim Stoku w Bielsku jest wyprzedaż, wydałam wczoraj 490 pln na buty. wszystkie są przecenione na 50%, ale jest szał! trza być o 9 rano, jak sklep otwierają, a kolejkę zajmować na dziecko, ubłagałam wczoraj jakiegoś gościa, wzięłam Bartusia na biodro, buty do wózka, i puścił mnie przed siebie. a stać trza było jakieś 1,5 godziny w kolejce :szok::szok::szok::szok: rano jest spokojnie.
Gaja - zajrzę później na zamknięty, obejrzę małża. Acha! i też uważam, że jesz za mało. wrzuć kilka drobnych przekąsek pomiędzy główne, podkręć tym metabolizm. wystarczy 1 pomidor/pól jajka/ pół banana/ 3 rzodkiewki/ kiszony ogórek/ 1 ziemniaczek. może zamień jabłko na popołudnie czy po obiedzie a jajka na kolację/podwieczorek? organizm się bardzo męczy przy spalaniu jajek. Ja ich jakoś ostatnio unikam, chociaż jadałam jajko jako przekąskę między posiłkami, ale znów mam 1 kg mniej :tak: suwak zmienię jutro.
No i Ciebie Jolit@ - nie przejmuj się, ja płakałam kiedyś po każdym jednym farbowaniu, dopiero trafiłam na fryzjerkę, która świetnie rozjaśniała włosy ale nie do końca wychodziły jej brązy, no ale pozostałam przy niej. Później Cię ocenię ;) muszę spadać do garów. I nie łam się pogodą, u mnie wczoraj cały dzień lało, dziś też nieciekawie.
Edysiek - zazdroszczę Ci tego kwiatowej imprezy... ja nie mogę dokończyć plewienia w kwiatkach, w piątek taki upał, że lało się ze mnie, a tak mnie głowa bolała, że nie mogłam się schylić, ale i tak ze 2 godziny grzebałam w ziemi. skosztuję Twoich schabowych.
No i moje Drogie, schudłam z Wami 9 kg, zalogowałam się tu na stałe przy 81 ale od 85 kg i tak Was podczytywałam i zazdrościłam. No bardzo Wam dziękuję, że mam się komu dietowo i nie wygadać :D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Toxi porządnie się rozgrzewałam ale ja od zawsze miałam problem z tą noga ;/ bieganie musze odpuscić ...
Ja teraz robie tak jak Ty robiłaś nie jem nic po 16 ... zobaczymy czy uda mi się wreszcie schudnąc... Ja marze żeby do lipca schudnąć 10kg ale jakoś nie bardzo wierze że dam rade ;/ ;/

Kropeczka akurat dzisiaj wybieramy się do Bielska do Auchanu to może wejde i zobacze co tam się dzieje z tymi butami :D a jak będzie coś to może jutro rano pojedziemy drugi raz hmm :))
Co do tej tabeli to dzięki napewno sobie dzisiaj wydrukuje :))
Mleko wyprobuje jak będe miała napad na slodkie ale coraz lepiej sobie radze i jak wstaje to pije tylko wode ;)) i jestem z siebie dumna !! A nie jeszcze czasami zrobie gryza ogorka kiszonego ;/ ;P

Skończcie pisać o tym seksie bo ja mam taaaaaaaaaaaaaaaaką chcice a nie bardzo mam jak ją wyłądować... chyba sobie wibrator kupie !! :p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
hahahaha :) Alusia, oddam chętnie swój, prawie nie używany ;-) coś Ty, szybko go zamienisz z powrotem na męża, zajmij się nim wieczorkiem i bedzie!

reklama
Wieczorem idzie do pracy ;/ i tak jest non stop... albo idzie na noc do pracy albo jest po pracy zmęczony...
Nie no dziewczyny tak całkiem serio mi powiedzcie... czy możliwe jest żeby facet mógł się nie seksic nawet 3 tygodnie? Kurna on musi mieć kogoś kto robi mu dobrze bo to nie jest możliwe !!

Do góry