reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Czesc Wam...
U mnie znowu pada ..........to juz jest jakies nieporozumienie po prostu.

Jolek Ty mieszkasz w Gdansku? GA? tak mi sie skojarzylo.

Urlop bez dziecka? tez bym chciala ;-) ale wlasnie dopoki jest takie male do 3 lat max.Pozniej juz bylo by mi zal...chyba,ze np. dziadkowie by ja gdzies tez zabrali...ale jakbym miala ja tak w domu zostawic to nie.

Kropka co Ci ukradli? bo nie doczytalam...a fajnie sie masz z tak duza roznica wieku dzieci ;) albo trafil Ci sie po prostu wyjatkowy okaz,ktory z checia zajmuje sie az tak mlodszym bratem ;-) bo zazwyczaj takie chlopaki wlasnie jak piszesz maja swoje sprawy i mlodsze rodzenstwo w ...nosie.
Tez myslalam o drugim dziecku ,wszyscy twierdza lepiej od razu drugie bo sie lepiej wtedy dogaduja...bo ja wiem?? Ala?;-) dogaduja sie? a z drugiej strony Alusia wlasnie moze liczyc na pomoc dziadkow a ja?? niestety... tak wiec,bedzie jak u Ciebie za 8-10 lat trzasniemy drugie i bedzie :-D

A co do pierwszych urodzinek ......Maja miala chrzestnych,babcie,dziadka i pare cioc ;) Baloniki tez byly i jakies serpentyny ale to nie ja ozdabialam a chyba wujek ktorys he,sama nie wiem :-D

Oki,ide cos robic.

Dorota ,sliczne zdjecie,ja nie mam takich ladnych z Maja jak byla mala ,buuuuu

reklama
U mnie taaaki upał że nie mam sily pisać normalnie, mały nie chciał spac i usnął dopiero teraz. Jak wstanie to znowu jedziemy nad wodę bo uprażyc się idzie normalnie:tak::cool:

Iza a dokąd wysyłasz Szymona? I oczywiście szkoda hulajnogi, kurde mój tez tak zostawia. Muszę go ochrzanić:wściekła/y:bo on i rower i hulajnoge i tak przychodzi a to się napić a to po cos tam a to wcale duzo nie trzeba. A co do prasowania to skuszę się ale jak mały pódzie spać na noc bo to akurat lubię robić :-).

Jolit weź sobie odemnie trochę tego słońca i upałów hehe:-)

Motylku mała nieźle daje Ci popalić, ale to w sumie dobrze zawsze to jakieś nowe doświadczenie, cieszę się, że wszystko ci dobrze wyszło.

Mateuszkowa ale z Ciebie laska hoho niewiem chyba przejdę na czekaoladową dietę:-D:-D:-D a Mati to normalnie jak mój Olek duży:szok:.

Gaju a czym się smarujesz i widzisz efekty? Fajny jest ten z Lirene silnie ujędrniający w takim zielonym opakowaniu koszt około 13 zł a duży jest.

Alusia fajnie że jedziecie na urlop bez dzieci odpoczniesz sobie :tak:i napewno wreszcie się wyśpisz hihihi. Ja raczej z tych co bez dzieci ani rusz nie lubie ich u nikogo zostawiać.Nawet wczoraj teśc kazał nam samym gdzieś sobie zarezerwować ale ja że nie a on jak zwykle nie sraj w pory my sobie damy radę:-D:-D:-D no oni sobie poradzą a ja chyba bbym dzwoniła co godzinę:baffled:.

Jolek u Ciebie też pada łoo matko wszędzie tylko nie u mnie:crazy:. A co do kursu to mój jak robi pracownikom to sam płaci przecież to oni dla niego pracują :tak:.

Edysiek no to fajnej inwentaryzacji, a napisz mi czy ta farba latwo się zmywa po przefarbowaniu tzn. chodzi mi o uszy, czoło?

Editek nastepna co masz super pogode,Wy wszystkie zreszta tylko nie ja :crazy: juz mam naprawde dosc...moze gdybym w bloku mieszkala to by mi to tak nie dokuczalo,ale ja mieszkam calkiem na parterze ,zadnych schodow mam dwa tarasy,ze gdy tylko nie pada to ja prawie caly dzien na dworzu jestem a jak pada to normalnie czuje sie uwieziona w tym domu jak za kare.

Szybki obiad wstawilam...kurczaka szybko zapieke ze sosem w piekaniku,do tego ryz i salata.

Maja ma kaszel okropny :no: dlawi sie az ........dobrze,ze mam jeszcze syrop i ta tube do inhalacji bo nos tez caly zawalony.

Jolek ,dzieki za uswiadomienie :-)

Kropka przypomnialo mi sie,pytalas skad ja jestem ? Slask-Opolskie...Opole-Czestochowa moje rejony...

edit.
Normalnie glodna dzisiaj jestem,apetyt mi wrocil ...chodze i podjadam caly dzien...teraz czekam na ten obiad i normalnie doczekac sie nie moge ;/ @ :hmm: nie moge tyle zrec!:wściekła/y: chce miec plaski brzuch nad morzem !

Jak zajedziemy do tej polski a pogody nie bedzie to nade mna po prostu jakies fatum ciazy.
http://www.twojapogoda.pl/polska/pomorskie/sztum/16dniowa hmm?? wierzyc?? :eek:

Ostatnia edycja:
:-) diabełek dziś wyjątkowo grzeczny i znośny :szok: byłyśmy na spacerze ładnie spała,w domku dostała chrupka,pić i się bawiła ładnie :) później dałam jej mleczka i śpi do teraz :szok: ... pewnie te upały też jej nie służą, jak wstanie dostanie obiadek :-D mały czub ma 8 miesięcy

Joluś kurka nie gnęb się :**** za to pogoda odpowiednia na seksy :-D:-D:-D a tak powaznbie to wspołczuje :** chodź do mnie.. na "zatkanie" głodu polecam płatki z błonnikiem :D albo..mleko sojowe :sorry: stosuje codziennie.. kurka a może jakieś pyłki tam u Was lataja skoro las i Maja ma alergie ????

Jolek w sumie oddzielnie bo ja nie jadam obiadów od tygodnia bo mi sie nie chce :confused2:tu zjem bułke, tu płatki i przeżywam do wieczora :-D:-D

Butterfly jak to "czub" ? :p hehehe ciesz się, że nie chodzi jeszcze bo to byłby prawdziwy wycisk ..

ja tak na szybko, spadam na zakupy, paaaaaaaaaaaaa

Niedawno wróciłam do domu. Wstawiłam obiad na jutro, a jeszcze muszę poskładać ciuchy Angeli i pranie. A potem naszykować już co nieco na jutrzejszy wyjazd, bo zaraz po pracy chcemy jechać. To nie wiem o której ja dzisiaj pójdę spać :baffled:

Kropeczka u nas kiedyś takie inwentaryzacje były że do północy siedzieliśmy i też 2- 3 dni.A teraz u nas już nie ma głównego magazynu i jest lajcik, a po za tym to półroczna to też inaczej niż na rocznej.
Ogólnie poszło dobrze, wszystko policzone a jutro wpisujemy do komputera i takie tam papierkowe robótki.

Alusia każdy robi jak uważa, jeśli chcesz wypoczywać bez dzieci Twoja sprawa, ważne żebyś Ty się dobrze czuła.
Ja bym nie umiała, na pewno bym tak nie wypoczęła a po za tym dla mnie taki wyjazd to typowo rodzinny.
A Angela już po 4 dniach u babci chciała do domu, a bardziej to chyba do mamy ;-) I nie to, żeby jej tam było źle tylko tak po prostu, my obie jesteśmy bardzo ze sobą związane emocjonalnie.

Jolita na pogodę się nie patrz, co najwyżej na 2-3 dni możesz sprawdzić, to jeszcze się może sprawdzić a taka dłuższa to już zgadywanki. Ja zawsze sprawdzam tu i raczej się nie zawiodłam
METEO.PL

Przepraszam, że nie do wszystkich napisałam ale tylko tyle pamiętam z tego co napisałyście :sorry:

Dziewczyny co do wczasów to to nie jest tak że ja jestem jakaś wyrodną matka i zostawiam dzieci bo jestem wygodna
:no::no: ja poprostu potrzebuje odpoczynku i tyle... Mam babcie i teściową i mamę które chętnie z nimi zostaną ;-) dzieciaki też są wtedy szczęśliwe i zadowolone więc o co chodzi? W tamtym roku też żeśmy byli sami a po powrocie braliśmy dzieci i znowu jechaliśmy heh :-D:-D
Ja rozumiem że jak dziecko chodzi cały rok do szkoly to czeka na te wakacje i ten wyjazd ale moje są cały czas na wakacjach i z babciami też będą mieć suuuper !! :-):-):-)

Jolitk@ Kochana życze Ci z całego serca żebyś miała pogode jak będziesz w Polsce ! Żebyś maksymalnie odpoczeła :* a co do dwójki dzieci to biją się i kłóca non stop ale są cudni i kochani :-D i ciesze się że mam ich .

Edysiek to baw się dobrze jutro :* też sobie odpocznij i zrelaksuj się :* ;*

Mateuszkowa szkoda że jedziesz dopiero od 20 ale spoko spoko kiedyś Cię złapie w tym Twoim Krakowie :-D:-D:-D :*

Kropeczka szkoda hulajnogi ale masz racje to szczyt chamstwa ukraść coś dziecku :no::no: :(

reklama
Jolit ja tam ostatnio nie wierzę w pogody. Jak widzę co za oknem to dopiero wiem co robić.Na te przepowiadacze nie ma co patrzeć:/
A Ty niedaleko do Malborka będziesz miała :)

Butterfly 8 miesięcy to taka fajniusia jest:)

Ech mgliście się u nas zrobiło i zimnica nas z placu zabaw wygoniła:( Idę szykować małego do spanka. muszę jeszcze poćwiczyć bo dzisiaj tego nie robiłam.

Do góry