Czesc Wam...
U mnie znowu pada ..........to juz jest jakies nieporozumienie po prostu.
Jolek Ty mieszkasz w Gdansku? GA? tak mi sie skojarzylo.
Urlop bez dziecka? tez bym chciala ;-) ale wlasnie dopoki jest takie male do 3 lat max.Pozniej juz bylo by mi zal...chyba,ze np. dziadkowie by ja gdzies tez zabrali...ale jakbym miala ja tak w domu zostawic to nie.
Kropka co Ci ukradli? bo nie doczytalam...a fajnie sie masz z tak duza roznica wieku dzieci
albo trafil Ci sie po prostu wyjatkowy okaz,ktory z checia zajmuje sie az tak mlodszym bratem ;-) bo zazwyczaj takie chlopaki wlasnie jak piszesz maja swoje sprawy i mlodsze rodzenstwo w ...nosie.
Tez myslalam o drugim dziecku ,wszyscy twierdza lepiej od razu drugie bo sie lepiej wtedy dogaduja...bo ja wiem?? Ala?;-) dogaduja sie? a z drugiej strony Alusia wlasnie moze liczyc na pomoc dziadkow a ja?? niestety... tak wiec,bedzie jak u Ciebie za 8-10 lat trzasniemy drugie i bedzie
A co do pierwszych urodzinek ......Maja miala chrzestnych,babcie,dziadka i pare cioc
Baloniki tez byly i jakies serpentyny ale to nie ja ozdabialam a chyba wujek ktorys he,sama nie wiem
Oki,ide cos robic.
Dorota ,sliczne zdjecie,ja nie mam takich ladnych z Maja jak byla mala ,buuuuu
U mnie znowu pada ..........to juz jest jakies nieporozumienie po prostu.
Jolek Ty mieszkasz w Gdansku? GA? tak mi sie skojarzylo.
Urlop bez dziecka? tez bym chciala ;-) ale wlasnie dopoki jest takie male do 3 lat max.Pozniej juz bylo by mi zal...chyba,ze np. dziadkowie by ja gdzies tez zabrali...ale jakbym miala ja tak w domu zostawic to nie.
Kropka co Ci ukradli? bo nie doczytalam...a fajnie sie masz z tak duza roznica wieku dzieci
Tez myslalam o drugim dziecku ,wszyscy twierdza lepiej od razu drugie bo sie lepiej wtedy dogaduja...bo ja wiem?? Ala?;-) dogaduja sie? a z drugiej strony Alusia wlasnie moze liczyc na pomoc dziadkow a ja?? niestety... tak wiec,bedzie jak u Ciebie za 8-10 lat trzasniemy drugie i bedzie

A co do pierwszych urodzinek ......Maja miala chrzestnych,babcie,dziadka i pare cioc

Oki,ide cos robic.
Dorota ,sliczne zdjecie,ja nie mam takich ladnych z Maja jak byla mala ,buuuuu