Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

dla mnie Roczek jest ważny i właśnie z pompą
i tak ograniczyliśmy liczbe gości do najbliższej rodziny - sztuk 14 :/ :/ z braku miejsca.. kolejne będa tak jak pisze Edysiek - mniej huczne
u nas tak się robi i tyle
kolejne dziecko ? no nie wiem 

Nie mam kiedy, jak i gdzie. A z dzieckiem uwiązanym do nogi raczej niewiele się da zrobić. Robię w sumie to tak dla nas a jak kto chce to niech przychodzi.

Jak nie mogę jędrną skóra nadrobić to choć bezzmarszczkową;-)
:* cieszysz się że Angela dzisiaj wraca? 
chociaż już jest 27 stopni i zaraz zbieram się wskoczyć z dzieciakami do basenu 
wczoraj teściowie wrócili z Bułgarii i kupili im takie kamizelki do wody i auto to będą mieli w sam raz 

chyba że nie lubi? Albo makaron z np sosem jakimś owocowym? A co do nagrzania w domu to u mnie to samo ... wieczorem było tak przyjemnie na dworze a w domu masakra 

nie zniechęcisz się do dzieci?

dzieciaki spały w domu moich rodziców... wczoraj uzgodniliśmy wstępnie termin wyjazdu nad morze od 14 sierpnia do 19 sierpnia. Która będzie wtedy nad morze i gdzie? :-):-) Dzieci zostaną troszke z teściową a troche z moją mama. Ciekawe co z tych planow wyjdzie
wyrodna ze mnie ciotka, ale dopiero się uczę ... Po badaniu lekko krwawię ale to normalne ... dostałam tabletki, 3 szt 30 zł ... trochę zdzierstwo ale jak mus to mus...