reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Żeśta znów nasmarowały tego...:szok: :-D:tak:
Ala chyba żadna z nas Cię tu nie potępia :tak: każda napisała tylko to, co sama by zrobiła. I ja podobnie jak dziewczyny, z każdą po trochu się zgadzam: to jest wyłącznie Twoja sprawa co zrobisz, i Twój urlop. Rób tak, żeby było jak najlepiej dla Ciebie i dzieci.
Ja natomiast Szymka nigdy nie zostawiłam, chętnie puściłam go kilkanaście razy z dziadkami albo z ojcem, ale zawsze w lecie minimum 10 dni urlopu poświęciłam z nim na osobny wyjazd. Nawet wtedy, kiedy 2 tygodnie był na kolonii, 10 dni z ojcem nad morzem to i tak jechaliśmy gdzieś na kolejny urlop razem.
Podobnie jak dziewczyny ciągle myślałabym co tam u dzieci, i nie byłabym chyba szczęśliwa z takim zadręczaniem się.

Nie wiem co myśleć o tej zaginionej hulajnodze... poza tym, że to Szymek jest temu winien, bo ostrzegałam go tysiące razy. Hulajnoga była ciężka (9 kg) porządna, do jazdy wyczynowej, widać było, że tania nie była. Trudno, może się czegoś nauczy.
Gaja u mnie wózki stoją na korytarzu, mam nadzieję, że jeden z nich nie zniknie, bo właśnie szykuję go do sprzedaży...:-)
Jolek co ćwiczysz? te absy co dziewczyny? możesz zasnąć po wieczornych ćwiczeniach? ja nigdy nie mogłam, wzrastało mi ciśnienie, dostawałam małpiej energii, endorfiny szalały, mogłam zaczynać dzień od nowa... :tak:ja popracowałam trochę dziś i wczoraj na działce, mimo, że lało się ze mnie strasznie...mam nadzieję, że waga mi to wynagrodzi. zobaczymy.
Edytko miłego wędkowania, smacznego grilla i piany :)
Editku a gdzie wy macie blisko te jeziora? masz na myśli to oddalone o 60 km od Was? nocujecie tam?
Jola jak będzie brzydko na północy, na pewno będzie znów grzało wściekle na południu. a wtedy sprawdzisz prognozę: Bielsko - Kraków - Rybnik i poodwiedzasz nas wszystkie :-) po drodze zajrzyj go Gai i Edyśka, no a z Jolą możesz się umówić na zamku w Malborku na kawę :)

reklama
Kropeczko tak a6w :) Teraz jak kasę dostanę to tą agrafkę sobie zamówię. Do tej pory Ćwiczyłam w dzień a nie wieczorem więc dziś się okaże jak ze spaniem będzie :)

Motylku do kościoła z nią diabła z doopska wygonić:-D

Dzień dobry
Wstałam dzisiaj dość szybko bo moje dzieci wczoraj w dzień spały no i potem tak to się kończy :wściekła/y::wściekła/y::-D:-D :)
Ale dobrze bo od rana zrobiłam już 200 agrafką i 35 brzuszków i posmarowałam się kremem :-):-).

A co do tych nieszczęsnych wczasów to jadę i koniec :-D:-D dzieci będą się miały dobrze ! Ja odpocznę :-) owszem będę za nimi strasznie tęsknić ale "Szczęśliwa mama = szczęśliwe dziecko" :-D:-D

Dzień dobry

znowu gorąco, znowu!!!!! dziś ma być 36 i mega burze.. :/ :/

Jolek no właśnie sie zastanawiałam czy ćwiczysz?? :-) ja myślałam wczoraj, że się poddam :/ :/

Iza chciałabym się czuc po ćw jak Ty :baffled::baffled: zamiast tego jestem wymęczona i ledwo żywa :baffled::baffled::baffled:

Joluś oglądałam wczoraj pogodę i jakis francowaty niż jest nad Tobą :( kurka no nie wygląda to ciekawie, zwłaszcza, że pewnie będzie on napierał na PL z czasem :/ :/ i polecam: http://www.yr.no/sted/Polen/Lillepolen/Kraków~3094802/langtidsvarsel.html sprawdza sie dużo lepiej niż nasze polskie prognozy ... -_-

Ala witaj, super, że ćwiczysz a jak kg? spadaja dalej ?? u mnie przestój :eek:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Mateuszkowa kg nie wiem bo zważę się dopiero w niedziele
:-D:-D wczoraj kupiłam sobie asystor slim i zobaczymy czy będzie na mnie działać :-):-).

Laski gdzie jechać nad morze? Mam propozycje albo Karwia albo Mrzeżyno albo Ustronie Morskie? Któraś gdzieś była i poleca?:-D

Ala ja byłam w Ustroniu :D ale jak było konkretnie to nie pamietam, bo dla mnbie wszystkie mieścinki które odwiedziłam nad morzem były boskie :D

popatrz sobie na grafike w googlach ;-) koło Mrzeżyna jest jeziorko :-)

No Mateuszkowa wiem że nad morzem wszędzie jest super ale jakoś nie moge się zdecydować :-D:-D.

Do później laski idę basen odkryć i zaraz fruuu się kąpać :-D:-D

reklama
Dzin dybry :-D mimo wszystko...bo u mnie bylo dwa dni ladnie akurat jak goscie byli-wtorek-sroda a od wczoraj znowu TO SAMO ,Mateuszkowa jakis niz powiadasz? ja wlasnie nie wiem jaka jest pogoda w Niemczech bo ja nawet nie ogladam...u mnie leca albo bajki albo Mtv dance ;)

Wiecie jaki ja mialam dzisiaj paskudny sen? snilo mi sie,ze ta kolezanka pamietacie pisalam,ze pies tesciowej pogryzl jej pieska...no i snilo mi sie,ze piesek zdechl do tego dziecko jej umarlo i przyjechala do mnie z ogromnymi pretensjami,ze to wszystko moja wina :szok::no: tak jak ja strasznie w tym snie plakalam,czulam ogromna rozpacz ... eh,jakies poczucie winy mna targa chyba,ze mam takie glupie sny :no: ,ja wierze w sny i w to co czasami chca nam przekazac,sennik mam nawet.

Kurcze a ja nic nie cwicze ,juz nawet kolkiem nie krece ,ale mnie to wystarczy mniej zrec.Zreszta waga juz od tygodnia utrzymuje sie tak na 60.5-60.2 i tak sobie skacze...

Musze zaczac powoli myslec co zabrac do tej polski,obawiam sie troche podrozy z mala taki kawal drogi 1100 km.Ale jakos damy rade :-)

Dorota Mateuszek sliczny na tym zdjeciu :tak:

Do góry