W końcu jestem wolna :-) Właśnie zostałam ograna w Monopoly

ale Angela już sobie poszła bawić się z kuzynką.
Jolita często jak piszesz o Mai to tak jakbym moja Angelę widziała - pieszczocha i taki mamy cycek co na krok nie chce odstąpić

Ja też ciągle musiałam się z nią bawić, albo chociaż siedzieć i oglądać bajki ( na szczęście kreskówki lubię i mogę na okrągło oglądać, choć jak jakaś leciała 10 raz to wymiękałam)
Nie wiem czy to przez to, że jest jedna czy po prostu ma taki charakter.
Teraz jak jest większa to już ma inne zajęcia i to niekoniecznie z mamą. Choć już wczoraj zapowiedziała, że dziś jest nasz wspólny dzień i mam nic nie robić tylko z nią grać czy coś robić.
Życzę szybkiej i bezstresowej podróży i mnóstwo pogody

Zresztą pogoda musi być, bo i ja za 2 dni zaczynam urlop
Gaja fajne to pudełko, mojej nawet nie pokazuje, bo zaraz by chciała, a ma jeszcze stare ;-)
Kropeczka to musiała być niezła jazda skoro go z domu wyrzuciłaś, no ale pewnie też dlatego Ci się udało że miał gdzie pójść.
U nas jak ja kiedyś w kłótni chciałam go wywalić, to stwierdził że to ja do niego przyszłam i mam wracać do mamusi

A ja nigdy bym nie poszła, bo by mi duma nie pozwoliła.
Mateuszkowa ale brat to pewnie szczuplutki, bo jeszcze młody

Myślę, że po 30 to ciałka mu przybędzie, choć niekoniecznie za dużo.
A co do tego naszego spotkania to ja też bym chyba przez godzinę nic się nie odzywała. Tutaj się fajnie pisze i jakoś tak luzacko ale w realu to by mi było ciężko się przełamać.
No wiadomo po jakimś drineczku to i język się człowiekowi rozplątuje ;-)
Alusia taki dobry humor miałaś wczoraj a dzisiaj już sobie poszedł ;-)
Ale chamsko powiedzieli, że masz iść

bo niby co
Editek co do cukinii to ja bym ją ugrillowała na takiej patelni beztłuszczowej no najwyżej z kapką oleju
A najlepsza taka z prawdziwego grilla :-)
Ja już na moją poluję i codziennie jej doglądam. Jeszcze dzień dwa i będzie się nadawać do jedzenia. I to tak ze 3 sztuki
Butterfly a kiedy idziesz z tymi wynikami do lekarza ?
Jolek ja też uwielbiam kapustę

W czasie diety ratowałam się właśnie kapusta w napadach głodu. Poszatkowałam sobie miseczkę i jadłam.
U nas też była burza a teraz słoneczko świeci :-)
---------
właśnie oglądam Supernianię na TVN Style i stwierdziłam, że ja to mam złote dziecko

w porównaniu z tamtym małym diabłem