reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Dorka ja wiem, że facet też nie jest bez winy ale oni myślą w takich sytuacjach inną częścią ciała a nie mózgiem, można ich łatwo zwieść. Kurcze no nie chcę ich usprawiedliwiać ale baby są wredne noooo. Jestem babą i wiem jak łatwo mojego męża omotać w sensie kuszenia, seksu itp - wiem tez że liczy tylko na mnie a nie ogląda się na inne ;-) Aczkolwiek patrzeć może nic poza tym, choć zapewnia mnie że jestem dla niego najpiękniejsza, mam inteligentne wypowiedzi nie to co więszkość dziewczyn i to we mnie pokochał, że byłam inna nie pusta dziewczyna, która znała się na dobrej książce i muzyce:-p Ech oby to sie nigdy nie zmieniło, wiadomo czas nam urody nie dodaje a im odwala na starość.:sorry:

Edit: a sny o tym, że przed kimś uciekam mam często albo że spadam w taką nicość. Chyba przemęczenie tez ma coś do tego?

reklama
Ja w tym temacie nie będe nic mówić ok ? :tak:.
Nie życze żadnej z Was zdrady !! Wasi mężowie Was kochają i musicie w to wierzyć :*

Gaja no fakt z ta zdradą.. sama jak się zastanowie to ile to trzeba, żeby wyrwac kolegę P.. kurka krótka spódnica, patrze w oczy, rozmowa i idzie dalej a oni sa tacy..tacy łatwowierni :-D:-D trzeba im elektrycznego pastucha zakładać jak wychodzą, ale znowuż takie dociekanie, brak zaufania to tylko związek niszczy..

wiesz to były sny rodem z jakiegoś kryminału, akcja szybka, później czlowiek sie budził spocony :-D:-D najgorsze jest to, że ja gadam przez sen więc maz ma ubaw :confused2::confused2: jak były mecze to komentowałam co i jak :confused2::confused2: teraz to mi sie nawet nic nie śni :eek: padam i śpie po 3 minutach , eh

aaa... wygralam termometr elektroniczny więc akurat - wczas hehehehe :D

Ala niby tak... niby, niech tylko sprobuje :-D:-D:cool2::cool2:

Ala nie musisz nic pisać, Ty przez to przeszłaś i mam nadzieje, że u was nigdy to nie wróci a ja chyba wariuję im starsza jestem:-p
Może za mało czasu razem spędzamy? Ostatnio on długo w pracy, po pracy grzebie przy nowej wiacie na drzewo na podwórku, wraca wieczorem - ja ciągle z 3 dzieci, może to to? Niech juz ma ten cholerny urlop bo się wykończę nooo

Dorka ja mam do niego pełne zaufanie ale po takich snach potem mnie głupie myśli męczą no godzinę w nocy nie mogłam zasnąć

Ostatnia edycja:
Gaja dobrze, że mu awantury nie urządziłaś hehehe :-D:-D
chyba rozmowa jest podstawą, tak przynajmniej jest u mnie, jak jest nawet seks a nie rozmawiamy to wtedy jest dziwnie, tak jakbyśmy tylko zaspokajali zwierzęce instynkty, więc trzeba czasem sie przymusić żeby zaczac rozmowe a później już idzie heh:sorry::sorry:

My dużo rozmawiamy, raczej z tym problemów nie mamy ale te kilka dni to mało czasu dla siebie mieliśmy:sorry:No poza seksem ale to wieczorową porą i potem luli bo już późno było:-p Ech, żeby tak me dzieci u babci chciały spać, a oni za cholerę nie do domu ze mną i koniec. Gdybym ja z nimi u mamy została to by spali, beze mnie już nie:sorry: Ech i tak mamy ich 24 H, mimo dobrych chęci babci oni chcą byc z nami:-p

to naprawdę podziwiam z tym rozmawianiem, bo wiesz ja już czasem nie wiem o czym :eek::eek: o dziecku jest prawie cały czas, o pracy troche i reszta to takie dodatki - coś w sklepie, ktoś coś widział i tyle :/ kiedys dużo rozmawialismy ale od kąd jestesmy razem tyle czasu jakoś..przestało nam zależeć , żeby wywierać na sobie wrażenie tym co mówimy..
a wszystkie dzieciaki takie niechętne? czy jedno i reszta za nim?
może pomysł z nocowaniem u babci pod namiotem ? nawet w pokoju ? :sorry:

oni wszyscy nie chcą nocować poza domem:sorry: namiot nie wypali, każdy w swoim łóżku chce albo z mamą:sorry:takie cycki moje są

No mieszkanie już w połowie ogarnięte bo syf niemiłosierny gdy 4 tapczany rozłożonę są, jak noclegownia.

Ćwiczenia też w całości zaliczyłam to mam z głowy na cały dzień już

Ostatnia edycja:
Haj:-)
Wreszcie mam chłód kurde jakoś dziwnie jak nic nie grzeje wreszcie mogłam sobie otworzyć okno:-)

A mi znowu zawsze się sni, że to ja zdradzam i zawsze chowamy się bo mąz nas szuka hihi i czasami budzę się taka wystrachana że szok:szok::-D.
Mój starszy to on wszędzie może nocować ale małego nie zostawiam u nikogo zresztą i takk nikt z nim nie chce siedzieć bo nikt za nim nie nadąża haha:-D

Ja już wszytko tez zrobiłam ale mały mnie obudził o 6 noszz kurna :/ ale rosolek zrobiony, włoski umyte, mieszkanie posprzątane tylko się pomalować i lus blus;-)Może się wybiorę do Tesco bo w czwartki zawsze są jakieś przeceny oooo...
Mój wczoraj przyszedl i mówi że go znajomy zaprosił na grilka jutro zobaczymy czy pojdziemy niestety z dziećmi tzn. z jednym bo starszy pewnie nie zechce.

Nie no jak ja jestem to wszystkie sobie poszły :dry:

Ostatnia edycja:
reklama
:-D:-D
ja się ze sprzataniem wstrzymuje do jutra, maż ma urlop to mi pomoże wyszorowac to i owo a w sobotę tylko odkurzacz :-D dzisiaj zabieram sie za robienie kremu do ciasta mam nadzieje, że go nie zjem hehehehehehe

Editek witaj :* patrzyłam na promobaby.pl i właśnie w tesco sa kaszki i mleka tanie kurka a ja mam tak daleko..buuuuuuu...jak pracowałam to było rzut beretem a teraz ??? teraz juz nic nie ma :/

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry