gaja23
multimama '02 '06 '10
Dorka ja wiem, że facet też nie jest bez winy ale oni myślą w takich sytuacjach inną częścią ciała a nie mózgiem, można ich łatwo zwieść. Kurcze no nie chcę ich usprawiedliwiać ale baby są wredne noooo. Jestem babą i wiem jak łatwo mojego męża omotać w sensie kuszenia, seksu itp - wiem tez że liczy tylko na mnie a nie ogląda się na inne ;-) Aczkolwiek patrzeć może nic poza tym, choć zapewnia mnie że jestem dla niego najpiękniejsza, mam inteligentne wypowiedzi nie to co więszkość dziewczyn i to we mnie pokochał, że byłam inna nie pusta dziewczyna, która znała się na dobrej książce i muzyce
Ech oby to sie nigdy nie zmieniło, wiadomo czas nam urody nie dodaje a im odwala na starość.
Edit: a sny o tym, że przed kimś uciekam mam często albo że spadam w taką nicość. Chyba przemęczenie tez ma coś do tego?
Ech oby to sie nigdy nie zmieniło, wiadomo czas nam urody nie dodaje a im odwala na starość.
Edit: a sny o tym, że przed kimś uciekam mam często albo że spadam w taką nicość. Chyba przemęczenie tez ma coś do tego?
.

padam i śpie po 3 minutach , eh