Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

a ze mama druga histeryczka to .................
jestem nerwowa jak Ala,ale Ala ma wytlumaczenie bo ma dwoch ryczacych 

;-) mam nadzieje,ze przyjmiecie mnie wtedy spowrotem
Mnie komarzyska też dziś pogryzły w brzuch:/ Ten rajd jest skuteczny?? Wczoraj M chciał kupić ale stwierdziłam po co, bo przecież u nas nie ma komarów, no to mi pokazały w nocy że się czają 

dużo! Co wy za firmę macie??? 

Czekamy tu na Ciebie

Aaaa i dietowo było idealnie, ech wiem że gdybym odstawiła słodkie to waga poszłaby szybko w dół ale niestety nie potrafię, uwielbiam słodycze
Tak chyba zresztą jak Dorota hehe
.
no ale byle do 20 sierpnia ...
ale napewno to się nie zdąży :* a co do słodyczy to mam ten sam problem ... moge nie jeść nic ale słodycze to masakra :-):-)
Kobiety sa straszne, bo nie oszukujmy się to zazwyczaj one zwodzą faceta, chyba rzadziej jest że sam szuka okazji do zdrady. A jeszcze jak wie, że się jej opiera bo ma żonę i dzieci to tym bardziej walczy, flirtuje, stara się go zdobyći rozbić rodzinę - takie moje dewagacje
Zresztą oglądając Spartakusa byście zobaczyły, że większość mordów była spowodowana wpływem kobiet na mężczyzn, oni zaślepieni pipką robili wszystko jak marionetki. Sorki że tak piszę ale tak mnie naszło nie w temacie.