reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Edytko właśnie tak mam zamiar zrobić: poczekać jak zwykle :-D a potem ton relacji służbowej, żeby mnie ugłaskać.
Myślisz, że to zęby? i aż tak wysoka temp? (40,1...)
Kurde, nie wiem... Szymek zęby przeszedł niezauważalnie, a u Bartusia jak już jakiś widzę pod dziąsłem, to wiem, że będzie. Wydaje mi się, że idą, to ich nie ma, a nie zaglądam, bo nie da sobie do paszczy zajrzeć.
dziś mu zrobiłam profilaktycznie badanie moczu, natomiast sam pediatra nie wie, co to.

reklama
Hej kobitki. Młody właśnie usypia w łóżeczku a ja wpadam z kawusią do Was:):) MAm trochę robocizny w domu ale nie chce mi się doopska ruszyć.

Kropka
skoro to nie trzydniówka to pozostaje czekać czy mu przejdzie czy się coś wykluje.

Gaja
ponoć sny są odwrotnością rzeczywistości więc głowa do góry :)

Editek ładnie ładnie, czyżby jakieś niespełnione fantazje :-p

Mateuszkowa
to co w sobotę imprezka :)

Alusia
no to jeszcze ponad miesiąc musisz wytrzymać, a na wyjeździe zregenerujesz siły :)

Kropeczko niewiem a kupki jakie robi luźne?
Jolek niewiem czy to fantazja ale ten sen kilka razy juz mi się powtórzył heh i za każdym razem chowamy się w innym miejscu:-D A co do firmy to mój ma budowlaną. Jak chcesz ta cukinie to bierz CUKINIA hehe wczoraj J jeszcze mi przyniósł 4 od kogos tam dostał mam zapas na cały tydzień hihi

kurcze u nas burza, a ja u mamy i wsio w kontaktach powłączane noooo:-( Mam nadzieję, że szybko przejdzie nie spodziewałam się jej po ochłodzeniu:eek:

hej jestem po zakupach, tak nas wywiało, że wózek stawał :szok::szok::szok:
teraz jem leczo :cool2::cool2: zaraz kawusia.. ah... życie :cool2::cool2:

Butterfly witaj
Jolek hej :-) no tak Ty to masz juz za sobą a ja cała w stresie hehehe
Iza nasza pediatra mówiła, że na zabki gorączka owszem ale nie 40 stop!( mowiła że w granicach 37-38 ) jak Mateusz miał 39 to już dzwoniłam okazało się, że to 3 dniówka - zamówiłam wizyte domową wtedy, teraz jest dużo wirusów może coś podłapał ? nie ma krostek ? nie wiem czy ospa nie zaczyna się gorączką ?! świnka? spr. wszystko .. no a jesli to faktycznie zęby to uściskaj bidulka ode mnie :* przeciez to dopiero poczatki jak tak każdego ma przechodzic.. :( mojemu ida trójki na dole i jest kosmos :eek::eek: ale jajeczko na miękko zjadł :D :cool2:

ciekawostka..Źle karmimy dzieci - szokujący raport - Rozszerzanie diety niemowlaka - Niemowlę - BabyOnline.pl

edit: Gaja a Ty musisz wyłączac wszystko ?? tak coś pisałas chyba ?? kurka masakra :/ ustawianie wszystkiego od nowa, no ja tego nie cierpie
edit2: Iza tak myślę, a może On ma udar cieplny ?? nie wymiotuje ? może z tego gorąca tak zareagował ? ale czy trzymałoby go tak długo.. ?no nie wiem

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dorota nie musze ale mam schizę na tym pkcie zwłaszcza, że mój tata jest elektrykiem i co nieco widział po burzach, niby piorunochron jest ale co z tego jak założony za króla ćwieczka - czy w ogóle ktos sprawdza jego stan ? - podejrzewam, że nie:confused2: Wolę chuchać na zimne niż potem cały sprzęt wymieniać bo się spali:sorry:
Choć większość z moiuch znajomych nic nie wyłącza i nawet w czasie burzy sobie tv spokojnie oglądają:-p

Witam :-)
Byłam na zakupach, w niedzielę jedziemy na 3 urodziny mojego chrześniaka i musiałam mu coś kupić. W końcu kupiłam gadającą wkrętarkę Fisher Price z bajki Maniek Złota Rączka :-) Na chłopskich zabawkach się nie znam, ale Mańka to nawet Angela oglądała ;-)
W dodatku była burza i jak byłam w markecie to brakło prądu i najpierw nie działały wagi a potem jeszcze czytniki do kart. I tak mi trochę zeszło. Za to śmignęłam z powrotem autostradą i byłam szybko w domu :tak:

Gaja to też masz sny :szok: Ja to też raczej śnię, że to ja zdradzam :eek: choć nie wiem czemu, bo bym tego nie zrobiła, jest to sprzeczne z moim światopoglądem ;-)
Za to zdarza mi się krzyczeć w nocy :szok:

A i ja też wyłączam rzeczy z kontaktu jak jest burza, bo po co licho kusić ;-) Choć laptopa nie muszę całkiem wyłączać, bo i na baterii pociągnie.

reklama
Gaja ja tam nic nie wyłączam , wydaje mi się, że tu u nas gdzie jest dużo bloków i sa wiezowce te zabezpieczenia sa jako-takie, no mam nadzieje :cool2::cool2::cool2:

Edysiek dobrze, że prezent kupiony :-)

Ala cóż powiedzieć.. ja nawet nie wchodzę w dyskusje, bo piłam już 2 kawy dziś :sorry::sorry: a czytałaś o tym, że matka w ameryce oczywiście - chorująca na schizofrenie - zjadła swoje 3 TYGODNIOWE DZIECKO bo głosy jej kazały?? kazały jej zjeść mózg
ja pier....dziele.....
az mnie mrozi:eek::eek::eek::eek::eek::eek:

Do góry