reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

ja Maksowi też juz podcinałam 2 razy, musiałam po lecie bo wtedy od słońca bardziej zniszczone:zawstydzona/y: i raz po zimie bo od mrozu także:zawstydzona/y:.
Na razie zostaje w długich bo wiem, że w krótkich jak pyza będzie wyglądał:-p Bo ma papuśna twarz:-p

reklama
ja jeszcze chwilę i biorę go do fryzjera, żeby go obcięli nie maszynką na wojskowego :-Dtylko tak ładnie tył krócej, przód dłużej.. no wiecie jak :-p

u mnie zamieć.. i + 3 stopnie!! a w środe ma być + 10 !!!!

ja też bym moim chętnie obcięła włosy,ale ani jedna ani druga nie pozwolą nawet milimetra:baffled:

u mnie też zamieć,znowu nawaliło śniegu
dzisiaj oglądałam pogodę na 2 tygodnie i gość na święta zaprosił nna narty :/ superrr

Ostatnia edycja:
Mega jakbym miała córkę to bym jej nic nie obcinała ;-) chociaż nie powiem, ale takie małe dziewczynki z włosami do ucha wyglądaja przeuroczo , jeszcze jak te włoski sa prościutkie i tak idealnie ułożone :D
no.. poniosło mnie:-p:-p:-p:-p:-p:-p

Witam :-)
Jak ja Wam zazdroszczę tego czasu na ćwiczenia :tak: Pewnie przy lepszej organizacji i ja bym znalazła chwilę, ale jeszcze siły i chęci by się przydały a tego u mnie dzisiaj brak :baffled:
A jeszcze dzisiaj sąsiadka przyszła na kawę i tak już prawie dzień zleciał.
W dodatku u nas właśnie śnieg pada, co prawda od razu się topi, ale widok za oknem nie nastraja zbyt dobrze :no:

Ja też nie jadłam nigdy soczewicy ani cieciorki :confused: ale ostatnio mam zamiar próbować nowych rzeczy.
A kaszę jaglaną ugotowałam i zjadłam z warzywami. Zawsze to coś innego. Choć podobno najlepiej jeść ją rano z dodatkiem płatków owsianych i bakalii. Może w przyszłym tygodniu spróbuję.

Jeśli szukacie dietetycznego menu ze zdjęciami to zajrzyjcie tutaj Dieta odchudzająca, diety, odchudzanie, fitness – Vitalia.pl. Pamiętniki niektórych dziewczyn to naprawdę dobra motywacja, a i na forum można się wiele dowiedzieć czy o dietach czy o ćwiczeniach :tak:

a ja właśnie poćwiczyłam:-) robię to co kiedyś mi Gaja podesłałaś.niby tylko 10 min ,ale robię raz rano i raz wieczorem i kurcze czuje te ćwiczenia w mieśniach:-)

Mega najważniejsze , że robisz :) Robisz to dla siebie i zapewne jak jednak nie dajesz się leniowi to jest satysfakcja co?
Później jak rozruszasz mięśnie to przejdź sobie na cos dłuższego :) Każda z nas zaczynała chyba od 8-10 minutówek :)

A ja zaraz pilates jeszcze odpale - tylko 20 minut ale na moje abs-ki może być:-D

Choć kurcze głowa nadal jakaś niemrawa, no wykończy mnie te wahanie ciśnień, bo u nas taka wichura, że mało głowy nie urwie:baffled:

Ja już wykąpana i w piżamce :happy2: Nawet maseczkę sobie na buźkę zrobiłam:) Mój dzieć zrobił sobie późną drzemkę więc za szybko spać nie pójdzie.

Mega pisałam jakiś czas temu że na koniec miesiąca zimę zapowiadają.

Gaja pilates jeszcze:shocked2: U mnie też wieje i cały dzień się mrozek utrzymuje :/

Edyśku a zumbujesz jeszcze???

Mateuszkowa marzy Ci się córcia??

reklama
powiem ci Gaja ,że jak konczę te ćwiczenia to trzęsą mi się nogi ,ale dumna jestem,że chce mi się ruszyć w ogóle:tak:

dziewczyny,co się u mnie dzieje za oknem to nie do wiary!! jakby był grudzień a nie marzec.Nawaliło z pół m śniegu,a wieje tak,że okna się trzęsą.

Do góry