reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Krągłości i okrągłości majówek 2011-zdjecia i waga

Dzieki kochane ;* od razu mi lepiej, tez planujemy taka wspolna profesjonalna sesje u fotografa ale to dopiero jak brzusio bedzie wiekszy. Powiem wam, ze naprawde po tych zdjeciach poprawil mi sie humorek i podniosla tez samoocena tym bardziej, ze maz skakal z tym aparatem jak jakis fotogram z zurnala hahah :-D

reklama
Pozdrawiam wszystkie zarąbiste domki dla dzidziolków i Was kochane mamusie:)
mandrzejczuk............jesteś piękną kobietą....... boszzz..zgrabna, ładna a ten brzunio..:) sam UROK!!!
Poza tym wszystkie jesteście cudownymi kobietami!!! Ciąża dodaje blasku i urody to nie zaprzeczalne.

U mnie 6 kg więcej na wadze i 95 cm w brzuszku :zawstydzona/y: wszystkie rośniemy....

ja.jpg

Dziewczyny...brzuszki pierwsza klasa!!!!!!! Tyle ich tu było,że nawet nie jestem w stanie wszystkich mamusiek wymienić... ;-)
mandrzejczuk - super sesja!!!! ja niestety nie jestem w stanie mojego męża namówić na taką sesje, bo on nie lubi robic zdjęć :-( ale chciałabym za jakieś 2 miesiące zrobić sobie sesję u profesjonalnego fotografa....

mandrzejczuk, świetna sesja, chyba należą ci się klapsy za marudzenie na wygląd:-D

mycha, ładny brzuszek i urocza mamusia:tak:

Bez dwoch zdań, nie widziałam tu jeszcze mamusi której ciąża nie służy:-p

reklama
Mandrzejczuk WOW!!! Jakas Ty sliczna!!!
Az sie moj R do ekranu przykleil bo akurat przechodzil za mna ;) Naprawde ladnie i seksownie wygladasz i brawo dla fotografa za sesje. Jejciu jak ja lubie ten watek. To chyba jedyny ktory nadrabiam w calosci jak wchodze po dluzszej nieobecnosci ;) caluje wszystkie brzusie :*

Ostatnia edycja:
Do góry