reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Krągłości i okrągłości majówek 2011-zdjecia i waga

reklama
Dzięki dziewczyny, może kolor wydaje się nieco kontrowersyjny, ale nie chciałam tradycyjnego niebieskiego ani białego.A lawenda może będzie działać uspokajająco:-DPokój już odmalowany, teraz myślę od paru dni nad naklejeniem naklejek- na razie te nad łóżeczkiem są i trochę na ścianie.Czekam na paczki:dywan, skrzynię na zabawki,fotel.Nie mam jeszcze masy rzeczy- pościeli,kołyski,zasłon, nawilżacza,takie pierdółki już kupiłam- na wypadek jakby trzeba było jechać szybko do szpitala. Jakby zamawiać to na raz to poprostu tir musiałby chyba zajechać przed dom:-D a te ubrania na półce to mąż przyniósł swoje koszulki i zagospodarował pustą półkę, bo ma tam bliżej z łazienki niż na parter.

jaipur....jestem w szoku!!!!!!:szok: nisamowicie urósl Ci brzuszek! Niedawno był jednym z mniejszych w naszej galerii, a teraz....łohoho :-) jest super!!!!
Wydaje mi się, że rozmiarowo jest mniej więcej taki sam jak mój - a tak w ogóle to mój stanął w miejscu...ale wkleję kiedys fotę ;-)
Na innym wątku domagałam sie foty pokoju Małego - no i mam tutaj ;-) kolor na ścianach bajeczny! uwielbiam lawende na ścianach

Jaipur piekny brzuszek;) Piekny pokoik i ten kolor mmm zazroszcze tez bym chciala robic pokoik dla malutkiej ale niestety my musimy narazie pocieszyc sie wspolnym pomieszczeniem:(

jaipur sliczny brzuszek ! I lozeczko i pokoik :) Mi dzisiaj tez lozeczko przyszo :):) Takie jak Twoje, tylko z misiem zamiast zyrafki :) Pozniej wstawie zdjecie :)
Tez bardzo bym chciala urzadzac pokoik dla malenstwa, niestety musi byc w naszej sypialni .. ale cala sciane bede miala do dyspozycji tez wlasnie wybieram jakies nakleiki na allegro

reklama
Do góry