reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Krągłości i okrągłości majówek 2011-zdjecia i waga

Hope mnie wkurzają takie gadki i oglądania. Czuję się jak w zoo a nie cierpię tego. I też jestem zakamuflowana w domku a na mieście w kurtce. Ogląda mnie tylko grono najbliższych znajomych. A do biura to za skarby świata nie pójdę bo babska mnie w jednej sekundzie wykończą psychicznie.

Ale pora na rodzenie nam się trafiła dobra to fakt. Bo tak jak pisałaś dużo świeżych warzywek, pogoda sprzyjająca wychodzeniu z domu na spacery od pierwszych dni, potem lato i upały więc jeść się też nie będzie chciało.

reklama
ypra mandrzejczuk brzuszki - cool ;-)
dołączam się do grona "zwierzyny" w zoo ponieważ moi bliscy którzy mnie dawno nie widzieli też mnie podziwiają jak jakąś klacz na wybiegu i pytają "ile do przodu" albo tym podobne teksty ale ja im pokaże po porodzie... :-)

eee ja tam juz w lipcu musze byc drzazga, rower w piwnicy juz na mnie czeka, po karmieniu jak w cyckach bedzie lzej malego ojcu pod pache i sru na rower :-D a ze na rowerku cwiczy sie wszyskto naraz to tym lepiej. Ja zbyt ladnie schydlam na ostatnie wakacje i zbyt duzo kasy wydalam na spodniczki u ciuszki w mniejszym rozmiarze zeby w tym roku tego na siebie nie ubrac ooo ni chudy sadlo poupycham gdzie sie da ale w sukieneczke, ktora kupialm w lipcu za zwrot podatku wbije sie na pewno :-D

mandrzejczuk, niezła z Ciebie brzuchatka:) idzie Ci w brzuszek tylko

Coś tak czuję, że przez pierwsze miesiąc,dwa nie przejrzę się w lustrze, bo będę chodzić jak zombie z niewyspania:-D i nie w głowie będzie mi oglądanie się

Mandrzejczuk super brzusio. Jak sie synus urodzi to niewiele ci zostanie do zrzucenia wiec czuje ze latem bedziesz smigac w tych ciuszkach z zeszlego roku :)
Ja mysle, ze przytylam 5-5.5 kg maksymalnie, ale pewnie mi sie figura zmieni wiec zobaczymy w co bede wchodzic po porodzie.

Dziewczyny, do slubu na pewno bedziecie laski, mam nadzieje, ze potem wstawicie zdjecia w tych waszych slicznych slubnych sukniach :)

ypra...fajniutki mały brzuchalek!

mandrzejczuk - super piłeczka!

Ja zawsze byłam szczupła, czasami nawet za chuda i zastanawiam się jak to bedzie po porodzie....diety, zrzucanie kg - toż to dla mnie nowa sytuacja ;-)

jaipur - może razem wybierzemy się na ten rowerek - tylko co zrobimy z dzidziolami??? :confused:

reklama
gag, -fajny pomysł- To komuś się sprzeda;) albo tatusiowi zostawi.Lepiej tak niż ciągnąć małego ze sobą, za dużo miałam niebezpiecznych sytuacji aby narażać małego.

Do góry