reklama

Ja byłam z małym wczoraj u sąsiadki, zawsze to jej mały był większym rozrabiaką.Już nie...Moje dziecko łobuzuje ponad wszytko, nic a nic nas nie słucha wszędzie go pełno, włazi dotyka, biega, wesoło mamy oj wesoło:-)Teraz wlażl do opdkurzacza i próbuje go włączyć, umie wyciągać płytki z komputera i najbardziej lubi to robić jak coś zgrywam...Pranie mi wyciąga, psa goni, na korytarz ucieka a wszystko z takim rozbrajającym uśmiechem:-):-)

Pola 30
Fan(ka)
No, no, Megusek, to jak już Kuba chodzi, to zapraszam do nas na spacer  

Brawo!

Brawo!
nineczka
Fanka BB :)
O matko! A co tu się dzieje  Gratulujemy wszystkim nowych umiejętności!!! Zdolne te dzieciaczki listopadowe
 Gratulujemy wszystkim nowych umiejętności!!! Zdolne te dzieciaczki listopadowe 
Moja wredota próbuje mnie zamęczyć ostatnio Rozrabia jakby jakiś diabeł  w nią wstąpił. Słowo "nie wolno" prowokuje ją tylko do chichotu
 Rozrabia jakby jakiś diabeł  w nią wstąpił. Słowo "nie wolno" prowokuje ją tylko do chichotu  Chyba dobrze, ze dziadek z nią będzie zostawał na te 8 h dziennie bo bym chyba zwariowała
 Chyba dobrze, ze dziadek z nią będzie zostawał na te 8 h dziennie bo bym chyba zwariowała 
Nauczyła się paskuda chodzić ale się boi i albo łapie nas albo wszelakie meble po drodze. Pozycja zgięta w pół, kręgosłup do wymiany hehe i tylko nadzieja, że wkrótce się odważy i przestanie nas łapać

Moja wredota próbuje mnie zamęczyć ostatnio
 Rozrabia jakby jakiś diabeł  w nią wstąpił. Słowo "nie wolno" prowokuje ją tylko do chichotu
 Rozrabia jakby jakiś diabeł  w nią wstąpił. Słowo "nie wolno" prowokuje ją tylko do chichotu  Chyba dobrze, ze dziadek z nią będzie zostawał na te 8 h dziennie bo bym chyba zwariowała
 Chyba dobrze, ze dziadek z nią będzie zostawał na te 8 h dziennie bo bym chyba zwariowała 
Nauczyła się paskuda chodzić ale się boi i albo łapie nas albo wszelakie meble po drodze. Pozycja zgięta w pół, kręgosłup do wymiany hehe i tylko nadzieja, że wkrótce się odważy i przestanie nas łapać

Pola 30
Fan(ka)
Nineczka-znam ten ból....Ćwicz kobieto mięśnie brzucha i grzbietu, bo trudno będzie utrzymać Ci tempo Małej

reklama

sikoreczka79
Fanka BB :)
A ja mam mega postęp z którego się okropnie cieszę

Moja mała mnie nie potrzebuje do zabawy tylko ciągle woła tatę
 Moja mała mnie nie potrzebuje do zabawy tylko ciągle woła tatę Haha mogę odpocząc jak on jest w domu. Jest to dla mnie tym weselsze że Adrianek do dwóch lat nie chciał bawic się z nikim tylko ze mną
 Haha mogę odpocząc jak on jest w domu. Jest to dla mnie tym weselsze że Adrianek do dwóch lat nie chciał bawic się z nikim tylko ze mną

Moja mała mnie nie potrzebuje do zabawy tylko ciągle woła tatę
 Moja mała mnie nie potrzebuje do zabawy tylko ciągle woła tatę Haha mogę odpocząc jak on jest w domu. Jest to dla mnie tym weselsze że Adrianek do dwóch lat nie chciał bawic się z nikim tylko ze mną
 Haha mogę odpocząc jak on jest w domu. Jest to dla mnie tym weselsze że Adrianek do dwóch lat nie chciał bawic się z nikim tylko ze mną

Podziel się: