Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Anii co do Lilkowego pitu pitu mogłyby się doskonale z Zosią dogadać - ona też po japońsku nadaje. Próbuje coś tam powtarzać po mnie, a jedyne artykułowane dżwięki to "a Ty Ty", "ata"(tata), "mama"(zdarzy jej się od święta
),"pici"(picie), ale to wszystko takie jak to Bodzinka pisała - ja ją rozumiem, inni...

takie zuchy z maluszkow....a te listopadowe to szczegolnie!!! Jakzescie sie tak zgadaly i takie zdolniachyscie porodzily ;-)
więc i dzieci wyjątkowe
:-)

Tel. oddaje jak chce żeby mu piosenke włączyć.Wczoraj biegał z wiaderkiem farby i je chował:-)Do szuflady;-);-)Mop, szczotka to jedne z jego ukochanych sprzętów, tak jak odkuracz;-)No i chowa moje ciuchy do swojej szafki.Ostatnio sam zakręcał swoja butelke jak mu nalałam soczku:-)Strasznie szybko łapie różne czynności i nasładuje ale tylko wtedy kiedy on ma na to ochote.Jak go prosze to akurat nie;-);-)