reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Krok po kroczku... czyli postępy

Sikoreczka gratuluję tatusiowej córy...moja taka sama:-D...
Nineczka jeszcze nie było mi dane zobaczyć jak to jest ale też gratuluję Twojej córze że chociaż próbuje...
a moja Lilka od kilku dni chodzi przy meblach...jakoś tak wcześniej zapomniałam o tym napomknąć...i jeszcze jak mnie woła to baba lub dada...a jak tatusia to pięknie z wielką precyzją mówi tata i się słodko uśmiecha:dry:

reklama
Sikoreczka i Anii, jak ja Wam zazdroszczę tego ciągłego "tata". Moja owszem, bawi się pięknie z innymi, ale kiedy mnie nie ma, jak jestem, nikt inny nie istnieje...ciężko...
Anii-jak mogłaś zapomnieć napisać, że Lilka chodzi?!? Ochrzan od ciotki Pauliny dostajesz!
A Majka powala rodzinę. Powtarza WSZYSTKIE usłyszane wyrazy. Rewelacja. Wiecie, ile mamy przy tym śmiechu? Ale jak trzeba uważać co się mówi...upsss.Ja np. ze swoimi wybuchami i niecenzuralnymi słowami przy tym...hohoho.

Pola rany to Twoja Maja naprawdę taka rozgadana???no nie mogę uwierzyć że takie małe dziecko już tyle mówi...weź no mi ją nagraj gdzieś z ukrycia żebym posłuchała...

No więc właśnie próbowaliśmy ją z Maćkiem nagrać, ale to cholera nie jest proste. Trzeba być dość blisko, żeby usłyszeć jak ona mówi, a jak już się zbliżymy z kamerą, to ona zaczyna interesować się sprzętem, a nie rozmawiać....Ja ją chyba na dyktafon spróbuję nagrać, a nie film....Maćko coś wczoraj kombinował, więc jak ją położymy, to spróbuję załączyć:tak:

Gratulacje dla wszystkich maluchow:tak:
Moja tez jest tatusia coreczka. Poza tym coraz czesciej lapie chodzik-pchacz i z nim chodzi:-) Normalnie jak zacznie chodzic bede bardzo szczesliwa.
Jak chce nam cos pokazac pokazuje palcem i mowi pac.Ostatnio zakrywa sobie jedna reka oczka i mowi ni ma:-D Ehh normalnie dumna jestem:-)

Gratuluję wszystkim maluchom postępów :tak:
Mnie też rozsadza duma, jak patrzę na Oliwkę, która każdego dnia jest inna, coraz więcej umie i coraz więcej rozumie.
U nas teraz na topie jest zakładanie czapki na głowę, co jest dość dziwne, bo zawsze z uporem maniaka ją ściągała, a teraz zakłada i tak łazi po mieszkaniu.A jak śmiesznie udaje że czyta :-D...Bierze książeczkę albo jakąś gazetę, przekłada kartki i nadaje po swojemu jak najęta, od czasu do czasu pokazując palcem jakiś obrazek :-D

reklama
Do góry