reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Krok po kroczku... czyli postępy

Nasza Zuzie najbardziej kreci "Jaka to melodia" oka nie moze oderwac od telewizora, nie reaguje na nic wtedy:-)ostatnio jak ogladała to klaskala razem z ludzmi w tv:-)

reklama
ogłaszam wszem i wobec że moja córka właśnie usnęła sama w łóżeczku. nawet nie musiałam przy niej być. a poza tym z postępów Malutkiej:-D to popsuła kolejną zabawkę...swoją najulubieńszą...zapięcie do smoka rozwalone totalnie...nawet nie wiedziałam kiedy.

Gratuluję wszystkim dzieciaczkom ogromnych postępów!
Mój Dominiczek jest na etapie wspinania się na wszystko, co tylko jemu wydaje się możliwe. Nie można go nawet na chwilę z oka spuścić. Sadzam go na środku pokoju, ale on niemalże momentalnie wędruje w stronę czegoś, czego można się chwycić i wstaje. Robi się przy tym coraz bardziej zuchwały:-D Od jakiegoś tygodnia próbuje puszczać się i sam stać. Niestety jego nóżki nie są jeszcze na tyle silne i ląduje na pupie :laugh2:

CHyba zacznę puszczać Hani filmiki z osiągnięciami waszych dzieci - może to ją zmobilizuje do jakiegokolwiek wysiłku ;-):laugh2::confused2:

Malo ostatnio sie udzielam.... moze nadrobie filmiki zdjecia i nowe umiejetnosci kolegow i kolezanek niedlugo..
Kuba od wczoraj sam siada z raczkowania i zaczyna z siedzenia jak przy nim siedze chwytac sie za moje ramie i wstawac :-)
moze uda mi sie nagrac to pokazemy ;-)

Gratulacje dla Kuby :-):tak:.Dzielny chłopak :tak:
No i oczywiście czekamy na filmik z nowymi umiejętnościami ;-)

Oliwka ostatnio rozkręciła się baaardzo i każda okazja jest dobra, żeby chwilkę postać.Tylko, że Potworek jeden myśli, że jak się odróci i przestanie trzymać rączkami to nadal będzie stać :happy2:, a tu za każdym razem niespodzianka i lądowanie na pupce :-D.Jak widzę wtedy jej minę to pękam ze śmiechu - zdziwiona jest bardzo ;-).
Poza tym z ust robi taki dziwaczny dziubek i mówi " tu tu to to" cokolwiek to znaczy :-D.
Poza tym pięknie robi 'papa', czasem tylko w nieodpowiednim momencie, jak np. wczoraj, jak poszłam z nią na rękach otworzyć drzwi mojemu facetowi a ona jak go zobaczyła to zaczęła robić 'papa' :rofl2::-D.
A dzisiaj rano urządziła sobie pościg za mną ;-).Tak bardzo chciała na rączki rano, że jak poszłam do kuchni robić jej mleczko, to prawie biegła na czworakach (ale brzmi :confused2:) za mną, darła się jak opętana a jak mnie już dogoniła to usiadła i wyciągnęła rączki w moją stronę :tak:.A minkę miała przy tym rozbrajającą

Megusek dobrze że w ogóle się udzielasz...mało bo mało ale...czekamy na nowe osiągnięcia Kubusia. tak sobie przypomniałam dlaczego na zlocie nie dałaś mi go na ręce:no::confused:
Inna fajnie to musiało wyglądać. Lilka też robi dziubek ale tylko jak jej wpycham coś do jedzenia a ona nie chce. albo jak chce jej posmarować dziąślaki-spuchlaki Calgelem. poza tym już nie robi papa, ewentualnie bardzo rzadko i tylko do mnie:-(, całuje się ale tylko z ojcem:-( i już nie tańczy jak śpiewam:-( tylko jak przestaję:-(, jak wychodzę a ona zostaje z tatą to już nie płacze i wcale nie cieszy się jak wracam tak jak cieszy się na widok tatula :-(. może ona już mnie nie lubi???

reklama
Aniii ....faktycznie nie dalam Ci Kuby...moze mialas zajete rece Lila albo Maja? Dopiero teraz jak mi napisalas to mi sie zrobilo smutno...jeju...musimy to nadrobic! Wybieracie sei moze do Zakopca na jesien? :-)
Aniii moj Kuba tez jak Piotrka widzi to sie cieszy a mnie w kat odstawia. Lila Cie kocha najmocnej na swiecie!!!

Inna....jaka ta Twoja bestia ...zdolna bestia!

Do góry