• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Krok po kroczku... czyli postępy

bodzinka zdolniacha z tego karolka.
kaira moja paulinka powiedziala mama jak skonczyla roka a tata to od poczatku mowila i jest tatusia corusia teraz:tak:.
jasne nie ma co popedzac ,bo kazde dziecko jest inne i ma swoj rytm:tak:.
a u nas nowosc maly nauczyl sie opierac na nogach i rekach chyba szykuje sie do raczkowania:-).

Załączniki

• raczkuje.JPG
    raczkuje.JPG
    20,2 KB · Wyświetleń: 97
reklama
Gratulujemy sukcesów i chwalimy się dalszymy umiejętnościami :tak::-D
Pobyt w szpitalu i przebywanie w bądź co bądź ciasnym łóżeczku zmusił moją córkę do kombinowania z tym co ma i w ten sposób nauczyła się siadać i klękać (kółko różańcowe z listopadowych dzieciaczków będzie można założyć :-D) i próbuje wstawać, a cieszy się przy tym jak głupol :-D. Śmiałam się, że jeszcze kilka dni i na własnych nóżkach by wyszła :-D

Hi hi :-D.Kiedyś było w planach założenie chóru, teraz kółko różańcowe, to może chór kościelny jakiś czy co?? Skoro takie pobożne dzieciaczki mamy :-D:-D;-);-)
No i gratulacje postępów :tak:

Moja potworzyca do poboznych nie należy. Dziś stwierdziliśmy z moim tatą, że na pewno zostanie hersztem osiedlowej bandy :confused2: Ma diabliki w oczach normalnie. Język na brodę i siać dzieło zniszczenia - to jej życiowe motto jak na razie ;-):happy2:

my też musimy się pochwalić- Mateusz od kilku dni sam staje na nóżki przytrzymując się np. szafki czy szczebelków łóżeczka:tak: No i raczkuje jak szalony po całym domu, wszędzie go pełno:-)

dobre, dobre....
gratuluję postępów maluchom...
u nas też postęp. po naszym cudownym spotkaniu w Krakowie zauważyłam że Lilka zaczęła bardzo ładnie siedzieć w wózku. nie jest to profesjonalizm ale już nie muszę jej obładowywać żeby się nie obalała na cztery strony świata. ogólnie jak ją posadzę to potrafi się utrzymać tylko kilka sekund ale super że zaczyna łapać że można w ten sposób oglądać świat. widzicie...co to robi spotkanie z rówieśnikami...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry