Bodzinka
Lekko Stuknięta Mamuśka;)
No to pochwale sie, a ostrzegam;-)uwielbiam sie chwalic moim Bobkiem.Moj Babelek pierwszego zeba "dostal" w wieku 5,5 miesaca, 2 tygodnie pozniej "urosl" mu kolejny i zastopowalo go zebowo.Za to w wieku niecalych 6 miesecy zaczal pelzac, w wieku 6,5 miesecy raczkowac, jak mial 7 miesecy to stanal:-)"Gada" jak najety "tata, dada, baba, ej ty", ale nic co z grupsza przypomona "mama" nie powie:-( i jeszcze wiele roznych dzwiekow wydaje.Super juz wcina stale jedzonko, ale cycus przebija wszystko.Raczkuje jak rakieta, oczy mam dookola glowy.Staje przy wszystkim czym sie da i trzyma sie mebli jedna lapka i juz przy mebelkach chodzi:-)
Slicznie sie sam bawi ale jak mame widzi, mala przylepka jest, uwielbia byc tulony i calowany ale wlasne zdanie ma i potrafi je okazac krzykiem wielkim:-)Kupilam chuste i jak sprzatam a maly mrudzi to sprzata ze mna, w kuchni siedzi ze mna jak gotuje, lubi sie bawic na macie i juz zrywa grzechotki z niej, strasznie ruchliwy jest i zmiana pieluchy to zadanie dla supermamy:-)szczegolnie jak kupe zrobi i raczkuje brudny po calym mieszkaniu:-)No a ja supermama chyba nie jestem i biegam za nim i poce sie i nie lubie mu zmieniac pieluch, a bedzie jeszcze gorzej;-)i to przez dlugi czas jeszcze hi hi.
Nie znosi swojego lozeczka, i nawt w dzien nie chce w nim ostatnio przebywac.Oj rozpisalam sie a musze uciekac bo moj 8 mieseczniak zaraz cos narozrabia:-)

Albumy - Onet.pl Foto
Albumy - Onet.pl Foto
Slicznie sie sam bawi ale jak mame widzi, mala przylepka jest, uwielbia byc tulony i calowany ale wlasne zdanie ma i potrafi je okazac krzykiem wielkim:-)Kupilam chuste i jak sprzatam a maly mrudzi to sprzata ze mna, w kuchni siedzi ze mna jak gotuje, lubi sie bawic na macie i juz zrywa grzechotki z niej, strasznie ruchliwy jest i zmiana pieluchy to zadanie dla supermamy:-)szczegolnie jak kupe zrobi i raczkuje brudny po calym mieszkaniu:-)No a ja supermama chyba nie jestem i biegam za nim i poce sie i nie lubie mu zmieniac pieluch, a bedzie jeszcze gorzej;-)i to przez dlugi czas jeszcze hi hi.
Nie znosi swojego lozeczka, i nawt w dzien nie chce w nim ostatnio przebywac.Oj rozpisalam sie a musze uciekac bo moj 8 mieseczniak zaraz cos narozrabia:-)

Albumy - Onet.pl Foto
Albumy - Onet.pl Foto
.Bodzinka, niezły zdolniacha z Twojego Bąbla.
.Pobożne mam dziecko nie ma co ;-).
Paula to nie chce robić papa ani kosi kosi,nie chce tańczyć ani skakać na dupce
dobrze że sie przynajmniej uśmiecha.