reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Krok po kroczku... czyli postępy

reklama
Maja mała spryciura :-D:-D
Pola kręć, kręć kamerą, ja też często przegapię takie ważne chwile i nie zwsze da się nakręcić to co by się chciało uwiecznić, ale naprawdę bezcenne są takie filmiki, bo wiele człowiek zapomina.

wiecie co...a ja wczoraj byłam z Lilą u mojej siostrzenicy w przedszkolu bo miała "choinkę"...dzieciaki były przebrane za aniołki ze srebrnymi włoskami, miały białe stroje, śpiewały piosenki i mówiły wierszyki...a Lila taka zaczarowana...urzekła wszystkich...tańczyła, klaskała, śmiała się w głos...niektórzy zamiast kamerować swoje pociechy to Lilkę nagrywali...słowo!!! ale to super wyglądało.../oczywiście tańczyła mi na kolanach...tak się kiwała że:szok:/

Magda ma ostatnio dziwaczny sposób tańczenia. Jak jej się jakaś melodia spodoba to biega po pokoju w kółko i wyma****e rączkami nad głową. Niestety spokojne nakręcenie filmu czy zrobienie zdjęcia nie wchodzi ostatniow grę bo moje dziecie chce aparat:baffled: Trochę ich dziś popstrykałąm więc jak zgram to wstawie:-p

Mała spryciula z Magdy.Lolo jak tańczy to się kręci wkoło.Musze zgrac filmik jak tańczy z kolegą:-)

reklama
Maja, Lila i Madzia - boskie i rozkoszne.
Pola te harce na basenie :cool2: - do dziś jestem pod wrażeniem :tak:
Aniii, Ty z Lilką to masz 100 pociech, ona od początku nonkonformistka :cool2:, nie zginie w tłumie dziewczyna ;-)
Sikoreczka, Madzia to niezła numerantka, ciekawe czego się jeszcze przy bracie nauczy i wtedy jakie będą robić żarty :blink:

Do góry