aniii
aaaaa Kotki dwa...
gratuluję wszystkim zdolnym bobasom...u nas niestety nie jest tak kolorowo, nie mam się czym pochwalic. Lilka u kogoś jest prawdziwym aniolkiem a jak wracamy z mężem z pracy to robi się potworem. staje się agresywna, nadpobudliwa, bardzo płaczliwa. do tego dochodzi kilka pobódek w nocy. muszę wstawać po 6 chwilę żeby wyszykować nas na 9 bo zawsze zdarzy się jakaś histeria po drodze. teraz mam popsute auto to już w ogóle, pobódka chyba o 5.00. strasznie się martwię Lila, bo nawet już Pawel zaczął na nia krzyczec, a jak on krzyczy to znaczy że jest naprawdę niedobra. dziś np pogniewał się na nią, chodzil taaaaaaki wku....y. a przy okazji mi się dostalo bo chciałam się wyspać. oczywiście nie udało mi się to bo Lilka bez przerwy się darla. u nas słychać tylko głośne daj a potem to już tylko krzyki. ech...

, wiec jak czegos chce poprostu to bierze jest bardzo samodzielna i malo kiedy nas slucha ale ja cierpliwie jej tlumacze szczytemm jest jesli nie da sie ruszyc z miejsca tylko kladzie sie na podlodze i placze patrzac na moja reakcje
, wiec jak czegos chce poprostu to bierze jest bardzo samodzielna i malo kiedy nas slucha ale ja cierpliwie jej tlumacze szczytemm jest jesli nie da sie ruszyc z miejsca tylko kladzie sie na podlodze i placze patrzac na moja reakcje  , gdy nie reaguje po chwilce wstaje jakgdyby nidy nic wiec ma swoje sposoby ale ja swoje tez
, gdy nie reaguje po chwilce wstaje jakgdyby nidy nic wiec ma swoje sposoby ale ja swoje tez 

Uczy się pilnie.... rozbierac
 Uczy się pilnie.... rozbierac Buty też uwielbia, nosi je po całym mieszkaniu i ubierac próbuje
 Buty też uwielbia, nosi je po całym mieszkaniu i ubierac próbuje