reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Krok po kroczku... czyli postępy

aniii- hahaha Marta pozbyla sie moich kilku kosmetykow w taki sposob wszystko wyrzuca do kosza w lazience a ja czasem nie zauwaze:-D

reklama
UWAGA, UWAGA...Lilka od wczoraj mówi mama, ale niekoniecznie do mnie.....z tym że wie o co chodzi bo jak powie mama to ładnie do mnie się usmiecha...hihihi

gratki dla wszystki bobaskow:tak:

sebollo uwielbia dawac ciumki i robi to z zapamietaniem takze czasem z paula jestesmy cale zaslinione:-Dale jakie to sloooodkie:tak::-)

Lolo i Liluszka - gratki !!!!

Oliwka do Jacka mówi "tati" od paru dni, nie wiem skąd ona to wzięła :sorry2:
"mama" też mówi, ale zazwyczaj jak bardzo czegoś potrzebuje ;-)
a to jej "co to" zaczyna mnie denerwować, bo w ciągu minuty ona potrafi to powiedzieć ze 100 razy i ciągle na coś palcem pokazuje, a ja nie mam zielonego pojęcia na co :-D

A Majka zaczęła filozofować:szok: 3 dni temu, podczas turlania się po naszym łóżku rano powiedziała:
Maja: "dlaczego?",
a my na to" Maju, co "dlaczego"
- "nie rozumiem"
-Czego nie rozumiesz?
- Zwierząt :tak: Po czym zaczęła naśladować odgłos jaki wydaje mewa....
Zaczynam się bać, że jeszcze trochę a nie będę mogła z nią rozmawiać jak równy z równym....:szok:
A od wczoraj dzieli wyrazy na sylaby:
np. w czasie jazdy na basen i do sklepu Praxis (taki odpowiednik polskiego praktikera..) śpiewała sobie: Huuurraaa do pra-ksi-sa :)
hurra, na ba-se-nik:-)

brawa dla Lola, rozkręca się :-)

wow Bodzia to super....szczerze mowiąc slyszalam że chłopcy o wiele dłużej uczą się mowy niż dziewczynki....ale biję brawo bardzo mocno!!!
lubiłam...
hmm... u mnie jest na odwrót, Wikuś o tym czasie już dużo mówił, a Ola nie bardzo :baffled:, więc pewnie nie ma reguły
zdolna Lilcia :-D

inna - Ola, oprócz "tata", często mówiła "tatu" (czyt. tatuś) a mój synio właśnie "tati" (czyt. taty) zapytany czyje to jest? odpowiadał "tati", ach... kiedy to przeleciało a teraz taki mądrala i filozof, jak czasem coś powie to nam szczena opada :-p

Sebollo :) kochany, kto by nie chciał ciumasa od takiego gościa :-)

Pola, Ty to nas tu nie stresuj, bo jakiś geniusz Ci rośnie w domu, przeagentka ta Majka ;-):-D

Pola Majeczka jest rewelacyjna :-D Super musiało to wyglądać jak sobie śpiewała :laugh2:
Dorotko, tylko Oliwka zamiast "tata" mówi "tati" ;-), taki dziwolążek trochę z niej.:-D
A w ogóle to już nie moge się doczekać przyjazdu mojego brata i jak przywiezie do nas Julkę, swoją córeczkę, ma 2,5 roku. Julka już teraz przez skajpa ciągle mówi, że będzie się bawić z Oliwką. Ciekawa jestem co z tych zabaw wyjdzie.:sorry2:
I powiem Wam że szkoda mi czasem, że Julin mieszka w Anglii, bo są z Oliwką kuzynkami, a widziały się do tej pory 2 razy :-(

reklama
Do góry