Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
moniusia_ a czy byliście u dobrego androloga? W naszym przypadku parametry nasienia były tragiczne. Pomógł zdiagnozować przyczyny i pomimo iż były pojedyncze plemniki (a w niektórych badaniach czasami brak) nie wykluczył nas z in vitro.
Nospe i magnez na własna rękęEwa a powiedz mi czy nospe i magnez ci przepisali w klinice czy bierzesz na własną rękę? Pytam bo ja też po ivf w UK i po kilku poronieniach i mi w klinice kazali odstawić juz progesteron i brać tylko kwas foliowy.
Trzymamy kciukiSiedzę i czekam w klinice... Trzymajcie prosze kciuki!
Nospe i magnez na własna rękę
A progesteron mam brać dwa razy dziennie i estriadol w patchach nalepian dwa co drugi dzień
A w którym jesteś tygodniu ze juz odstawiasz
Może miałaś badanie krwi i masz dużo progesteronu
Jestem w 7+5 tc i zaraz po usg w 7tyg mi kazali odstawić progesteron, bez żadnych badań. Prosiłam o kontynuacje ze względu na moje poronienia to mi powiedzieli, ze nie ma takiej potrzeby, że nie ma badań ktore potwierdzają, że progesteron mi pomoże. Koleżanka mi wysłała duphaston i zamierzam brać wbrew ich zasadom. Jeszcze do środy biore ten angielski ale nie mam juz wiecej a on tylko na receptę.