reklama

Kto po in vitro?

Ja piłam kawę rozpuszczalną do momentu transferu, później tylko inka. Ale teraz właściwie od listopada odstawiliśmy z M kawy i oboje tylko inkę. Może to nic nie da, bo nie piliśmy jakichś zastraszających ilości ale w mojej głowie przynajmniej jest myśl, że kawę jako szkodliwy czynnik skreślam :)
Co do kosmetyków, szczerze mówiąc nie sądziłam że mogą mieć jakikolwiek wpływ...
Ja piłam cała ciąże jedna zwykła, plus jakies cappuccino albo inka pol na pol ze zwykła. Wsyzstko z mała ok :) apgar 10/10 haha

Ale wtedy juz nie pijesz nic co ma kofeinę

reklama
Ja w drodze do kliniki. Jeszcze godzinka jazdy. 3mcie za nas kciuki... Buziaki:*

Aha przejelam kalendarz, jutro sie pojawi jak bede w pracy :)
Witam nowe dziewczyny i trzymam kciuki &&&&&.
Hess piękne wyniki. Ile ja bym dała za taki prg a o becie już nie wspomnę.

Wpisz mnie proszę na 25.01.2016 na podglądanie endo. Ruszam do boju. Mam nadzieję, że w tym cyklu będzie crio.

Hess ja taka szczuplutka to tez nigdy nie byłam. Jak zaszłam w ciąże to 70kg ważyłam przy wzroście 170 to dodać do tego 20kg to trochę mnie było.. Ale sama sobie jestem winna bo w 3 trymestrze słodyczy sobie nie żałowałam.

Hess ja taka szczuplutka to tez nigdy nie byłam. Jak zaszłam w ciąże to 70kg ważyłam przy wzroście 170 to dodać do tego 20kg to trochę mnie było.. Ale sama sobie jestem winna bo w 3 trymestrze słodyczy sobie nie żałowałam.
170 i 70 kg to wcale nie dużo. Ja mam 159 i do porodu miałam 72 kg i uważałam się za szczupłą :-D a przytyłam tylko 8 kg także wyjściowa nie była mała. Teraz już nie wspomnę, że jak zajdę a zajdę :yes: to wyjściowa poszła w górę :zawstydzona/y:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry