Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Iga a ile ma Twoje bobo? Co dajesz na ząbkowanie? Ja psikałam unibenem (zamiennik tantum verde) znieczulało dziąsła i po sprawieMi już co miało się wchłonąć to się wchłonęło. to dobrze ze masz pomoc. Jak moje nie chcialo spac to go bujalam do usypiania, niewiele to pomagalo ale w koncu sie przestawil tlyko teraz jest na etapie zebow i potrafi nawet co godzine wstawac.
Mi poleciła Pani w aptece bo mówiła, że syropki i różne żele to dzieci zlizują bo smaczne a tego nie da rady. Tylko musisz ze dwa psiknięcia ze 3 razy na dobę żeby "sraczki" nie dostało bo to miętowe. Chociaż ja mojej aplikowałam ze 4 razy to zależy od potrzeby ale na prawdę nie miałam problemów z ząbkami. jedyne zęby co troszkę dały w kość do piątki jak miała około 2 lataPol roku. Pediatra mi przepisała polfergan taki syrop i w razie czego nurofen. To i ja wypróbuje ten uniben.
Martka83 ja zawsze brałam L4 dzięki temu miałam poczucie, że zrobiłam wszystko co w mojej mocy

Mi poleciła Pani w aptece bo mówiła, że syropki i różne żele to dzieci zlizują bo smaczne a tego nie da rady. Tylko musisz ze dwa psiknięcia ze 3 razy na dobę żeby "sraczki" nie dostało bo to miętowe. Chociaż ja mojej aplikowałam ze 4 razy to zależy od potrzeby ale na prawdę nie miałam problemów z ząbkami. jedyne zęby co troszkę dały w kość do piątki jak miała około 2 lata
a i jeszcze jak dziecko ząbkuję to się mocno ślini (ślina rozrzedzona) i łapie wirusy a uniben jest przede wszystkim na infekcje a przy okazji znieczulaDzieki za podpowiedz. Maz bedzie wracal z pracy to go wysle po drodze do apteki.