Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
I wrocilam z przychodni zalamka stwierdzili ze nie ma potrzeby robic bety jak test pozytywny czekac Na scan nie komedia jakas musze zapic to ciepla herbata szkoda nerw
U.K. Witam(
Zostalo mi czekac

I wrocilam z przychodni zalamka stwierdzili ze nie ma potrzeby robic bety jak test pozytywny czekac Na scan nie komedia jakas musze zapic to ciepla herbata szkoda nerw
U.K. Witam(
Zostalo mi czekac
Szkoda slow wyszlismy z mezem zdegustowani jakas masakraja pierdziele, ale dziwnie
faktycznie ta beta tak drogo ich kosztuje, że nie chcą zrobic? rozumiem, że się wkurzyłaś![]()
1 lutego mam usg Na 9.30O kurcze ale cie mecza. Kiedy usg masz zrobic ?
Ewa no niestety w każdym kraju jest inaczej, musisz cierpliwie czekać choć wiem że nie będzie łatwo i łatwo się mówi ale Pamiętaj masz Nas my cie wspieramy i wierzymy że wysoko będzie ok.1 lutego mam usg Na 9.30
Cześć dziewczyny. Nieśmiało dołączę do WasPrzydałby mi się doping w moich staraniach bo samemu tak troszkę ciężko. Czy mogę na Was liczyć
? Moja historia jest długa ale ta najważniejsza to taka, że 30 lub 31.01 mam planowane crio naszego ostatniego mrozaka więc jak największa ilość kciuków bardzo wskazana
Pozdrawiam Karo
Dziekuje bede wam marudzic doktor dal mi zwolnienie na kolejne dwa tyg i trzeba lezecEwa no niestety w każdym kraju jest inaczej, musisz cierpliwie czekać choć wiem że nie będzie łatwo i łatwo się mówi ale Pamiętaj masz Nas my cie wspieramy i wierzymy że wysoko będzie ok.![]()