reklama

Kto po in vitro?

chira 200-300 E2 na dojrzały pęcherzyk, a u Ciebie dojrzałe będą w dniu podania hcg.Czasem przed samą punkcją rosną jeszcze jakieś 1-2 pechole. A jaki masz protokół flare up? czy step down? bo jak flare up ( dawki gonadotropin rosną w miarę trwania stymulacji) to na początku nic nie widać a potem jest wysyp:-p No i jeszcze jedno były tu takie przypadki gdzie był tylko jedenpęcherzyk z niego tylko jedna komórka i zarodek już lata po świecie. A i klęski urodzaju były mnóstwo oocytów = mnóstwo transferów i ciąży brak. Nie ma reguł:-p Ogólnie jeżeli dawki niskie były i tylko 3 pęcherzyki są, to będą lepszej jakości niż przy hiperce gdy jest ich ponad 20.

reklama
Emi tak to niestety jest.. Nie dość ze dziecko trzeba ogarnąć, to jeszcze siebie no i mieszkanie bo przecież do syfu gosci nie przyjmiesz..ehh głupi zwyczaj z tymi odwiedzinami. My mamy ostatnich gosci już ..chyba:-p zajęło nam to 2miesiace, żarcie oczywiście.

My zawsze czekamy aż nas zaproszą żebyśmy zobaczyli ich dziecko. Ja będę głośno o tym mówić, że nie chcemy żadnych nalotów. Rozeslemy zdjęcia a przyjmować będziemy gości dopiero jak się ogarniemy. Pewnie nie wszystkim się będzie to podobać ale ja jestem znana z tego, że mówię wprost to co myślę :)

Teraz jestem na etapie poszukiwania wózka. Myślałam, że to będzie super przyjemne ale niestety ceny mnie odbiły wózek, który nam się podoba i jest funkcjonalny( waski i lekki ) kosztuje prawie 6 tyś. :( a używanego nigdzie nie mogę znaleźć

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry