poza progesteronem biorę femibion i d3, o nospie poczytam.Chira oprócz leków, które zalecają w klinice brałam no-spe 2 razy dziennie i magnez
martka, kachna, macie rację - powalczę jutro o przedłużenie L4. Kropek musi mieć jak najlepsze warunki na rozgoszczenie się w nowym lokum - w końcu spędzi tu 9 m-cy
dzięki kochana - mam świetną lekturę, już się wgryzam w tematchira jeszcze dla Ciebie do poczytania
http://dobrzebozdrowo.blogspot.com/2013/07/odzywianie-przy-ivf-i-nie-tylko.html

ponoć ciąża napędza IO. Do rzeczy cukier na czczo 86 insulina 9. Po 1h cukier 120 insulina 150 po 2h cukier 100 ins. 68. ?Cukier tak dokładnie niepamietam jaki był oscylował cos wokól tego. Mam mega IO jest szczupła nie chuda, przed IVF wazyłam 60kg /168cm. 

Moja Weroniczka tez była dwudniowym zarodeczkiem. Zuzia po CRIO tez ogrzewala sie tylko dwa dni. Ja po każdym transferze uznawałam, ze właśnie zaczynam być w ciąży. Jeśli nie czujesz sie na siłach iść do pracy do bierz L4. Dziewczyny, które bez trudu zachodzą w ciąże bez mrugnięcia okiem biorą L4 - tak przynajmniej jest u mnie. Tobie tez sie należy spokojnie przejść prze początek potem jak będziesz sie dobrze czuła zawsze możesz wrócić do pracy