Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przykro mi najki ale miejmy nadzieję że jednak zdążą!!! Ja byłam w Invimedzie zapisana w październiku 2013 a gdy pojechałam w listopadzie 2015 to od razu mnie przyjęli bez żadnych wymowek że nie ja kasy.Też mam taką nadzieję...bo mnie po prostu nie stać na podejście płatne..
![]()
U mnie w gyncentrum zalecili mi to dzien po punkcji ze niby to pomaga w zagniezdzaniu zarodkaPo punkcjii?????jesli msz wykryte killer zellen to kroplowke dostaje sie co najmniej 3 razy w odstepach co 2 tyg,tyle z mojego punktu wiedzyale co kraj to obyczaj,co lekarz to co innego.Dlaczego to dostalas,masz nk???
U mnie w gyncentrum zalecili mi to dzien po punkcji ze niby to pomaga w zagniezdzaniu zarodka
Mi w Gyncentrum proponowali kroplówkę ale w dniu transferu, jeszcze przed podaniem zarodka. Niestety nie zdecydowałam sie bo kosztowała"tylko" 500 zł:/
Intralipid ma działać jak encorton i obnizac nk żeby ciało nie odrzucilo zarodka. Ale pierwsze słyszę żeby zalecali to bez zbadania poziomu komorek nk , i z tego co wiem potrzebna jest seria nie jeden. Od kiedy maja immunologa w gyncentrum ?