reklama

Kto po in vitro?

reklama
dziewczyny mam wyniki z soboty (6 dzień stymulacji)
estradiol 611
progesteron 0,590

w sumie przyznam szczerze, że nic mi to nie mówi, może coś podpowiecie :)

Alles gjut :)

progesteron sobie spokojnie rosnie,do transferu musi osiagnac 1,5-1,7 ,estradiol nie wskazuje na ogromne ilosci pecherzykow,albo potrzebuja jeszcze czasu do odpowiednich wielkosci,widzial cos dok na usg? umnie zaczyna cos widziec zawsze okolo 10 dni stymulacji...
Martka ,take it easy i don't panic.
Ja jestem od wczoraj w stanie przedzawalowym ,a dzisiaj takie njusy :):):) chyba zaczne uwielbiac poniedzialki.

Alles gjut :)

progesteron sobie spokojnie rosnie,do transferu musi osiagnac 1,5-1,7 ,estradiol nie wskazuje na ogromne ilosci pecherzykow,albo potrzebuja jeszcze czasu do odpowiednich wielkosci,widzial cos dok na usg? umnie zaczyna cos widziec zawsze okolo 10 dni stymulacji...
Martka ,take it easy i don't panic.
Ja jestem od wczoraj w stanie przedzawalowym ,a dzisiaj takie njusy :):):) chyba zaczne uwielbiac poniedzialki.

lekarka widziała już 12 pęcherzyków, średnia wielkość 10mm, jutro kolejne podglądanie :) czuję już jajniki więc myślę, że rosną :-) :)

Ewa moje maluchy też tak wyglądały a w czwartek na wizycie miały już 425 g i 475 G

Załączniki

• 1454327011562.jpg
    1454327011562.jpg
    36,8 KB · Wyświetleń: 113
reklama
Martka, no to ładnie :) Super:)

kachna, CUDO!!!

___
Dziewczyny przepraszam, że psuję ten nasz forumowy humor (jak zwykle ktoś musi mieć gorszy dzień kiedy inne mają super:p tym razem to jestem ja), ale nie daję sobie rady...
Rano urodziła moja przyjaciółka/szwagierka.. teściówka lata po pracy cieszy się, że jest babcią.. ja już wysiadam, ryczę, wracam do biurka i tak wokół. Pokłóciłam się z m. przez telefon powiedziałam, że jeśli się nie uda to tego nie wytrzymam.. .. nadal to nie jestem ja.. . Jak sobie pomyślę, że będę musiała tam jeździć co chwilę do tego dziecka, albo ono do mnie.. zwariuję.. naprawdę... jeszcze cozdiennie w pracy słuchać jakie postępy dziecko zrobiło i jeszcze wizyty w pracy będą pewnie też.. przepraszam, że smędzę, ale napiszcie mi kilka dobrych słów, bo zwariuję sama tutaj... mam tylko was..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry