reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Martka nie mam pojecia:-( :(

Dziewczyny,do wieczora musimy miec gotowy plan tabelkowy,w planie jest:

-nick( plus) wiek

-klinika
-diagnoza
-przeprowadzone badania
ilosc stymulacji
-transfery swieze i lodowkowe ;)
-ilosc laczna komorek
-klasa komorek do wszystkich transferow
-aktualnie w ciazy
-mam dziecko
-aniolki (*)

co sadzicie????:baffled:

Klasa komórek mysle ze często nie jest znana, ja przynajmniej dopiero teraz spytałam, dzieki wam, a wcześniej nie miałam o tym pojęcia

reklama
Szila09 a nie mieliście rozmowy z genrtykiem? Nam wyniki wydano dopiero na spotkaniu z genetykiem, który je omówił.

dzwoniłam do kliniki, z 19 ładnie dzielących się zapłodnionych komórek, do stadium blastocysty dotrwały... 2 :confused:
zamrożone obie klasy AB

Martka mi z 11 zapłodnionych został 1 i to ledwo ledwo, bo dopiero na 6 dzien był blastką, klasa 4bb i został ze mną :-) u mnie przestały sie dzielić po 3 dobie.

Hej dziewczyny,
Ja juz po wizycie z wynikami badań. Wszystko ok, po badaniu ręcznym też. Mam nadal brać Duphaston na wszelki wypadek, a jak plamień nie będzie, to mi go odstawi. Zbadała mi piersi, dała skierowanie na usg piersi i krew i inne choroby :) . Pobrala posiew na czystość pochwy, pH sprawdziła. I za 4 tyg wizyta. W między czasie prenatalne. :)

Wyniki mam z invicta online, dzisiaj sobie je sprawdziłam..No i wyczytałam tylko tyle co Wam napisałam, nic kompletnie nie rozumiem.. Maskra jakaś. Lekarz na wizycie nic nie mówił o konsultacji z genetykiem po odbiorze wyników..no cóż Invicta:(

Szila09 - ja się nie znam, ale może idź gdzieś do genetyka się zapisz na konsultacje. W Inviccie mają go chyba.

Wyniki mam z invicta online, dzisiaj sobie je sprawdziłam..No i wyczytałam tylko tyle co Wam napisałam, nic kompletnie nie rozumiem.. Maskra jakaś. Lekarz na wizycie nic nie mówił o konsultacji z genetykiem po odbiorze wyników..no cóż Invicta:(

Zapukalam do Kate w rynne,mam nadzieje,ze spojrzy:biggrin2:

reklama
Szila robiłam te same testy genetyczne ze śliny co Ty, ale nie pomogę niestety. U mnie nic nie wyszło. Ja również poleciałabym na wizytę do genetyka, żeby je omówić. Ale kate ma łeb jak sklep :p więc jest szansa, że pomoże :)
A gdzie w Invikcie się leczysz?

Hess super, że wszystko w porząsiu! :*

Do góry