Emenems
Fanka BB :)
Około 60% w 48 godzindobra, skończyłam się cieszyc, zaczynam zastanawiac... czy któraś z was ma moze jakas tabelke jak powinna przyrastac beta?
Gratulacje
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Około 60% w 48 godzindobra, skończyłam się cieszyc, zaczynam zastanawiac... czy któraś z was ma moze jakas tabelke jak powinna przyrastac beta?
kurde, uspokajam się już. koniec biadolenia, idę na spacer bo u mnie piękna pogoda.Około 60% w 48 godzin
Gratulacje![]()
Beta cud,Beta MIÓD i na slonce,tankuj kochanakurde, uspokajam się już. koniec biadolenia, idę na spacer bo u mnie piękna pogoda.
Życzę wszystkim bardzo miłego dnia![]()
Kurde jaka szkoda Mam nadzieję że to jednak nie jest okres ,cuda się zdażają, jest jeszcze nadzieja ? że to nie ta franca??Głowa do góry miałyśmy razem testować Bo ja mam na wtorek termin BetyMadzionga gratuluje pieknej bety, ale Ci fajnie.To twoj pierwszy transfer?
U mnie koniec nadzieji, wczoraj w pracy zaczelam plamic
(piaty dzien po transferze pieciodniowej blasticyty), dzis krwawie jak na @, nawet bety poniedzialkowej nie doczekalam
Kurcze wiem ze to moj pierwszy transfer, ale czuje sie podlamana, mam ochote zakopac sie pod kolderke i tylko plakac a tu do pracy trzeba isc.
Dziewczyny czy podczas brania pogesterinu ja bralam utrgestan 200 3xdziennie moze pojawic sie @?Ja bylam swiecie przekonana ze do bety chiciaz bede zyc nadzieja bo przeciez progesteron powstrzymuje malpe, czy sie jednak mylilam?
dzwoniłam do kliniki, z 19 ładnie dzielących się zapłodnionych komórek, do stadium blastocysty dotrwały... 2
zamrożone obie klasy AB
Kochana to i tak ładnie. Ważne, że są! I to dwie! Blastki to moje marzenie. Będzie super![]()

wiem, że będzie dobrze, nadal jestem bardzo pozytywnie nastawiona, tylko to takie chwilowe zdziwienie, zmartwienie, myslałam, że naprawdę będzie więcej. Chciałabym znać przyczynę tego, że prawie wszystko obumiera![]()