na pewno. mam nadzieję, że ten rok będzie naprawdę szczęśliwy nie tylko dla mnie, ale dla wszystkich Staraczek !!!!Dzieki madzionga twoj post, daje mi odrobinke nadzieji ze jeszcze kiedys bedzie dobrze.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
na pewno. mam nadzieję, że ten rok będzie naprawdę szczęśliwy nie tylko dla mnie, ale dla wszystkich Staraczek !!!!Dzieki madzionga twoj post, daje mi odrobinke nadzieji ze jeszcze kiedys bedzie dobrze.

Właśnie dziewczynyyy mi się też franca konkretnie spóźniła. Zazwyczaj mam co 28-29 dni...teraz przyszła po 38.annemarie, inka
tak to jest z tą małpą ! jak czekasz to nie ma ! a potem wpada nieproszonaja też mam długie cykle, a po transferze wpadła po 26 dc.
madzionga superrr beta![]()
![]()
dziękuję i czekam na wieści jak na wizycie byłoMadziunga, Ty już nie analizuj! Beta przerasta, bliźniaki jak nic. Nie stresuj dzieci
Najki, u mnie bezapelacyjnie jutro musi być serce i mam nadZieję mniejszy krwiak! Taki plan!