ewelin86
Fanka BB :)
Dokładnie takdziewczyny nerwy na bok , faktycznie nam nie służą
każdy na swoje zdanie, doradzamy sobie, dzielimy się swoją wiedzą, a każda zrobi wg własnego uznania![]()
A tak z innej beczki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Dokładnie takdziewczyny nerwy na bok , faktycznie nam nie służą
każdy na swoje zdanie, doradzamy sobie, dzielimy się swoją wiedzą, a każda zrobi wg własnego uznania![]()
Dokładnie takPo to tu jesteśmy, żeby pytać, udzielać odpowiedzi, doradzać, a każda z nas i tak zrobi to co dla niej najlepsze
Więc odstawmy nerwy na bok
A tak z innej beczkiŚnieg u mnie zaczął padać może jeszcze uda mi się bałwana ulepić
![]()

Dziewczyny dajcie spokój! Bezsensu się kłócić i denerwować.[/QUO
Ja tylko wyrazilam swoje zdanie które nie bardzo się podobało. A myślałam że każdy może wyrazić swoje
A to urwij obcasy i w sam raz będziesz miała na taka pogodęu mnie też sypie od rana, już widzę jak będę na przystanek szła, jak gejsza, bo się w obcasach wybrałam![]()
A to urwij obcasy i w sam raz będziesz miała na taka pogodęTylko ostrożnie na ten przystanek idź
![]()
Prawie jak kolce alpinisty :-)wyjdę 5 minut wcześniej, będę szła jak dama powoli, udając że mi się nie śpieszy
na szczęście obcas jest potężny i stabilny, będzie robił za hamulec![]()
Dokładnie takPrawie jak kolce alpinisty :-)