onadlaniego30
Fanka BB :)
Tez sie martwię.....Kurcze nie ma ktos wiadomosci od Kachny??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Tez sie martwię.....Kurcze nie ma ktos wiadomosci od Kachny??
Chyba wszystkie czekamy na wiadomość od niej i się martwimy.... Mam nadzieję, że wszystko się u niej wyciszyło...Tez sie martwię.....
Link do: Te dwie witaminy przyjmowane razem, mogą zmniejszyć osteoporozę o 25% - Zdrowa Dieta, Odchudzanie i przepisy kulinarne
A moze jednak wapno z wit D maja z osteoporoza wspolnego??
Witamiby maja tak ulozone dawki zeby nawet biorac kilka nie przedawkowac ich bo to nie jest tak ze czlowiek potrzebuje 1000 jednostek czegos a juz jak wezmie 1001 to przedawkiwal.
PoczekajU mnie ciag dalszy jesli chodzi o zachcianki...niedawno opedzlowalam paczyszke sledzi i najchetniej zjadlabym jeszcze jedna ale ograniczam sie ze wzgledu na godzine
W srodku jakos czuje ze sie udalo a w glowie sie sobie powtarzam ,ze pewnie nie zeby wrazie co jednak nie miec tego cholernego rozczarowania, korci mnie tez zeby juz ta bete zrobic w czwarte bylby to 8dpt ale moze jednak poczekam do pt tak jak zalozylam na poczatku...
Milego i spokojnego wieczoru kolezanki !
Moj jest za granica w pracy wiec mi nie marudzi,ale jak byl na miejscu to zawsze mnie opitalal ze robie testy i za wczesnie chce jezdzicMartiniM poczekajWiem, że nie nie możesz się doczekać
Ja też zazwyczaj chciałam zrobić jeden dzień wcześniej, ale mój M mnie powstrzymywał
![]()
No ja zawsze 14 dni czekam na bete i też zawsze mi się dłuży jak zostaje 1-2 dni do testowaniaMoj jest za granica w pracy wiec mi nie marudzi,ale jak byl na miejscu to zawsze mnie opitalal ze robie testy i za wczesnie chce jezdzicSama wiem ze ten 9dpt to taki optymalny i w sumie po co predzej ale te ostatnie dni czekania sa najgorsze.
Mnie akurat zastrzyki sie koncza 10dpt wiec wole wiedziec wczeniej czy warto dokupic czy nieNo ja zawsze 14 dni czekam na bete i też zawsze mi się dłuży jak zostaje 1-2 dni do testowaniaAle coś mam przeczucie, że u Ciebie będzie ładna beta
![]()