Ale dlaczego ? Ktory to twój dpt ? Babo, głowa do góry !!!!!!!jak ja się tego boje....
;(((((
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ale dlaczego ? Ktory to twój dpt ? Babo, głowa do góry !!!!!!!jak ja się tego boje....
;(((((
16 dpt (transfer miałam 16.02.)Ale dlaczego ? Ktory to twój dpt ? Babo, głowa do góry !!!!!!!
Betę masz ładna ? Kiedy usg ? Nie czytaj i nie słuchaj głupot !!!16 dpt (transfer miałam 16.02.)
nie wiem dlaczego, jakoś tak wiele się słyszy....
w poniedziałęk 245. Jutro będę w Poznaniu to znów zrobie. Usg dopiero 14.03. ;/Betę masz ładna ? Kiedy usg ? Nie czytaj i nie słuchaj głupot !!!![]()
Przecież masz przepiekna betę, nie zamartwiaj się !!! Wszystko będzie dobrzew poniedziałęk 245. Jutro będę w Poznaniu to znów zrobie. Usg dopiero 14.03. ;/
Dziękuje Kochana!Przecież masz przepiekna betę, nie zamartwiaj się !!! Wszystko będzie dobrzewiesz, czas się wlecze cały czas.... Najpierw czekasz na stymulacje, potem na zabieg, potem na betę, potem na usg, potem na kolejne i tak cały czas. Ja, leżąc, znoszę jajo, myśli w kółko krążą wokół jednego tematu- moich dzieci w brzuchu, czy jeszcze żyją, jak się mają, czy będą chciały ze mną zostać....
Jak masz możliwość to zajmij myśli czymś innym. Idź do kina, albo na jakies dobre żarcierób cokolwiek, tylko nie zajmuj głowy negatywnymi sprawami.... Będzie co ma być, a ja trzymam kciuki żebyś 14.03.zobaczyła prześliczne małe szybciutko bijące serduszko !!!!!
I czekam jutro na wielgachna już betę !!!!Dziękuje Kochana!tak zrobię
....
Beta cudowna!!! Marzę o takiej.. A u mnie dopiero 3 dpt... ehhh... czas jest strasznyw poniedziałęk 245. Jutro będę w Poznaniu to znów zrobie. Usg dopiero 14.03. ;/
będzie dobrze kochana
trzymam kciuki 
Nikola mialas transfer w poniedzialek??? Tak jak ja!! Ilu dniowy zarodeczek?Beta cudowna!!! Marzę o takiej.. A u mnie dopiero 3 dpt... ehhh... czas jest strasznybędzie dobrze kochana
trzymam kciuki
![]()
Nikola mialas transfer w poniedzialek??? Tak jak ja!! Ilu dniowy zarodeczek?
Nikola mialas transfer w poniedzialek??? Tak jak ja!! Ilu dniowy zarodeczek?
5-cio dniowa blastusia
moja jedyna zresztą
to jedziemy na tym samym wózku
razem raźniej