reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
sakmi1 głowa do góry sama wiesz że są szanse nie trać nadziei do końca , ja terz panikuję ale cały czas mam nadzieję ze uda sie w końcu .

asia i sakmi musi byc dobrze, tak jak tu piszecie, nerwy ze stali trzeba miec... to prawda, ze w ciazy tez zdarzają się plamienia, czasami jest wszystko oki, a plamienie to sygnał, że trzeba poleżeć, bo wszystko się tam "układa" i rośnie. w razie watpliwości zawsze pytaj lekarza.A najlepiej to pytania spisywać i mieć czarno na białym, przy wizycie trudno o wszystkim pamietać.

Dziewczyny, mam 5 pęcherzyków, w tym 4 dobrej wielkości, jeden nie chciał urosnąć. 11 dni stymulacji... W czwartek pobranie. Trzymajcie kciuki...

asia, sakmi nie martwcie się na zapas, będzie dobrze, trzymam kciuki?

Damayanti to ja już zaciskam kciukaski za czwartek :-)

A która teraz pierwsza testuje, hmm? Anowi, Ty chyba jutro czy jeszcze poczekasz?

sakski1- spokojnie, tak jak powiedziały dziewczyny najprawdopodobniej implantacja, ja szczerze mówiąc czekałam na takie plamienie.
asia1103 - tak jak pisałam wcześniej u mnie jednak pierwsze pęcherzyki pojawiły się w 9 d.s. więc u Ciebie jest duża szansa że będzie dobrze
dayamanti - trzymam kciuki za piękne komóreczki
danii- ja jadę jutro na betę, chyba że wcześniej przyjdzie @, a dzisiaj przygotowując się na jutrzejszy wynik rano zrobiłam sikańca oczywiście negatyw (wiem że wcześnie, że to 9 d.p.t. że zarodek tylko 3B wiem wiem:-)) ale wiecie tak się jakoś psychicznie przygotowałam do tego testu że pierwszy raz robiłam bez drżenia rąk, a nawet z uśmiechem na twarzy ,a zrobiłam go dlatego że chcę jakoś przygotować się na porażkę , żeby po wyniku bety nie było tych łez itd., wyryczałam się już podczas stymulacji.
danii a Ty jak samopoczucie

Anowi daj sobie spokój z tymi sikańcami, jutro zrobisz bętę i będzie piękna niespodzianka :-) Żadnej porażki nie będzie!!!
Ja się czuję zupełnie normalnie, żadnych podejrzanych objawów, od czasu do czasu coś mnie tam zakłuje. Będę robić bete dopiero w poniedziałęk, więc jeszcze trochę muszę się uzbroić w cierpliwość :dry:

ANOWI32 , danii - trzymam za Was kciuki i życzę wysokiej bety:-)

amalfi - daj znać jak wrażenia po 1 wizycie w Provicie

Ja chyba będę mieć transfer w październiku. Teraz dostałam leki na pogrubienie endo + od przyszłego tygodnia fragmin. A jeszcze hormon tarczycy muszę trochę podnieść bo poprzednio wynik był ok. 4,5 to potem dostałam tabletki na obniżenie on i tak obniżyło że mam teraz 0,15 więc muszę do ok.1,1 wyrównać.

sakmi1 - wydaje mi się że plamienia to chyba raczej dobry znak chociaż oczywiście reguły nie ma. Ja przy moich 2 podejściach za każdym razem miałam inne odczucia i te 2 próby się nie powiodły. Więc nie martw się tylko odpoczywaj.

Ostatnia edycja:
Witajcie dziewczynki!
MASZYNA RUSZYŁA.... dostałam dzis @ i od 5dc do 25 dc biore Marvelon , póżniej 20 dc ( 26.09) wizyta i dalej...
Mam do Was pytanie (prowadzi mnie dr.Domitrz w Artemidzie ) o co chodzi z tymi pakietami do in vitro? Może mi któraś z Was powiedzieć jak wygląda to finansowo ... bo na wizycie dowiedziałam sie od 6 do 10 tys w zależności od leków.
Czy którąś tak jak ja zaczynała od 5dc Marvelon? co było dalej? POZDRAWIAM I CAŁUJE ;*

reklama
aknesis

nic sie nie martw i nie mysl o tym pakiecie. to pogmatwane troche bo tam sa wliczon badania, wizyty i czesc lekow.... tak czy owak koszty beda nastepujace:
2200 za szpital
1800 za prowadzenie stymulki
reszta to leki: nie wiem jakie bierzesz

Do góry