Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Gonal droższy niż puregon, nawet po refundacji,ale ważne, ze nie 1400 za opakowanie! Owocnego kluciaDałam 800 zł za dwa peny 900. I mówię pani w aptece ze ja mam refundacje a ona ze po refundacji tylenormalnie jedno opakowanie prawie 1400 zł . Kupiłam femibion jeszcze.
Ja nawet po punkcji nie odczuwałam żadnych bólów, jak się wybudziłam to nawet się zastanawiałam czy cokolwiek mi zrobiliDziewczyny mam pytanie czy po transferze którakolwiek z Was odczuwała jakikolwiek bol brzucha?? czy wychodzicie z kliniki i jakby nigdy nic??
Dziewczyny mam pytanie czy po transferze którakolwiek z Was odczuwała jakikolwiek bol brzucha?? czy wychodzicie z kliniki i jakby nigdy nic??
No nawet ta refundacjia 800 niż 2800 brzmi lepiej .Tutaj dają większą refundacje .Dałam 800 zł za dwa peny 900. I mówię pani w aptece ze ja mam refundacje a ona ze po refundacji tylenormalnie jedno opakowanie prawie 1400 zł . Kupiłam femibion jeszcze.
Gonal działa !!!!!!
O rety az 18? Super.Oj tak gonal działa. Ja wychodowalam przy gonalu 18 komórek ;P bez hiperki ;p a stymulacja trwała tylko 12 dni