Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tak leży ba klinicznej bo tsm siostra była na patologii - powiedzieli jej ze na swieta bedzie moze mogła pokangurowacEmi, a dlaczego nie pozwalają przytulać? W jakim to szpitalu? W Gdańsku? Dziecko bez respiratora przecież.
A krechę też jeszcze mam. Jutro będzie 5 miesięcy od porodu.
Em ale mi jakby miednicy szerszą zostala, mięśnie się wyrobily na lekach i nogach wyglądam jak sztangista buehe podnoszacmojego teroryste non stop aon ma 4 miesiace i już 8kg klocek!!
Ale on ma 70cm ubranka 6-9m/c pediatra w szoku a on rośnie jak na drożdżach. Niby wagowo 75centyl ale zwrosowo tez 75centyl, wiec jest po prostu dorodny:-)
Ja to karmie tak se... Rano cyckujemy troche w południe i czasami wieczorem - laktacja nie duza ale stabilna.Em ja na siłownię wracam jak skończę karmić i będę pikna- przynajmniej takie są założenia buehehe:-) mimo niskiej wagi ubranianadal 38/40 i gdzie tu sprawiedliwosc??
Czyli ile bedzie miec pierwsza kruszynka ??To obydwie macie duże dzieciaczki. A myślałam że mój Antoś taki duży. Mi od wczoraj zaczął raczkować i teraz nie mam chwili spokoju. Jest poprostu wszędzie. Co do kp to tak do 10 miesięcy dobic chce i chwila odpoczynku dla mnie bo w wakacje wracamy po sniezynke.
U mnie gardzi huśtawka a kurde 400 zeta dałam [emoji16]Inga głowę ma stabilna od 3miesiaca czyli tak normalnie chyba a nosidelka nie lubi bujaczka tez no chyba ze z wibrą:-) A jamyslalam,ze raczkowacmusi do 6miesiaca uff bo się zbiera ale na brzuch się nie przekręcił jeszcze![]()
Inga głowę ma stabilna od 3miesiaca czyli tak normalnie chyba a nosidelka nie lubi bujaczka tez no chyba ze z wibrą:-) A jamyslalam,ze raczkowacmusi do 6miesiaca uff bo się zbiera ale na brzuch się nie przekręcił jeszcze![]()
Czyli ile bedzie miec pierwsza kruszynka ??
Bo ja to cały czas sie łamie czy nie szybciej ...