Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Iga i Emi, ja to myślę że jak za pierwszym razem nie było problemu to z drugim też nie będzie, wiadomo wszystko się może zdarzyć ale ten pierwszy raz daje moim zdaniem przewagę że i drugi traf będzie szczęśliwy![]()

tez za pierwszym razem szłam na pewniaka, później przyszło rozczarowanie... załamka...Wlasnie tutaj sie boje. Pojde sobie na crio na pewniaka za sie uda bo przeciez udalo sie za pierwszym razem to i teraz musi a jak bedzie klapa to ja nie wiem jak dam sobie z tym rade. Ciezko znosze porazki.
Ale wiem ze musze podejsc z optymistycznym nastawieniem bo to polowa sukcesu. Dziekuje za mile slowa wsparcia![]()

To ja za pierwszym razem miałam mieszane odczucia tak pół na pół - rozczarownie, ale drugim razem już na pewniaka i znów rozczarowanie i później kolejna porażka... Ale zrobiłam sobie 4 m-ce przerwy i wracam do grytez za pierwszym razem szłam na pewniaka, później przyszło rozczarowanie... załamka...
Ale dałam radę, kolejne trzy porażki... i też dałam radęwięc wiem , że każda da , takie już jesteśmy , silne baby
![]()
Martini mozna sie martwic w granicach rozsądku
Dla mnie duzo nowych twarzy wiec tez wybaczcie jak cos pomylęale to dobrze ! Znaczy sie udaje sie zaciazac
i ekipa sie zmienia
Iga u nas problem raczej we mnie maz ma nasienie dawcy. Ale tez wszystko co mam nie tłumaczy kompletny brak ciazy
Malina - obyto bede musiała mini vana kupic zeby cała czwórkę zmieścić [emoji23]

To ja za pierwszym razem miałam mieszane odczucia tak pół na pół - rozczarownie, ale drugim razem już na pewniaka i znów rozczarowanie i później kolejna porażka... Ale zrobiłam sobie 4 m-ce przerwy i wracam do gryWiadomo, że są chwile słabości i masz ochotę dać spokój. Ale jak czytam Was i kolejne z nas są w ciąży to jest kolejny powód do walki
W końcu i mi się uda
Będę walczyć i teraz już wiem, że się tak łatwo nie poddam
![]()
Jak to sie mowi " choćby skaly stały ..." [emoji23]Wczoraj jakos to Kate napisala ze ci ktorzy sie nie poddaja w koncu dostaja to czego chca. I ja wam dziewczynki zycze zeby i was spotkalo to szczescie.
Wczoraj jakos to Kate napisala ze ci ktorzy sie nie poddaja w koncu dostaja to czego chca. I ja wam dziewczynki zycze zeby i was spotkalo to szczescie.