Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Miałam dokładnie ten sam plan zaplodnic 2 jajka resztę zamrozić z obawy o nadprogramowe zarodki .były 3 transfery, jeden nieudany, drugi udany na chwile, no i trzeci bo do trzech razy sztuka:-) tylko my pierwsze ivf "zepsuliśmy" bo zapladnialismy tylko 2 oocyty, a reszta do mroznia i potem odmrazanie i zapładnianie... succes rate takiej procedury może 10%.Drugie ivf zrobiliśmy już nie cudując![]()
Westi a Ty na zwolnieniu jesteś?! No i dobrze.daj maluszkowi sie spokojnie ulokowac. Czytajac Twoj wpis z opisem transferu mialam lzy w oczach... Masz zdjecie swojej pieknej blastki?? Bylam niestety u innego dr bo w sobote mojego dr nie bylo a musialam miec 2 monitoring przy stymulce a i tak sie okazalo ze mialam jeszcze 3 bo tak jak pisalam dr Bu nie umiala ocenic mojego usg. No zobaczymy co to bedzie. Narazie licze na naszego mrozaka, ze zostanie ze swoimi fajnymi rodzicami) a pozniej bede sie martwic ewentualna zmiana lekarzy czy kliniki.
A jest ktos kto leczy sie w novum??
Ewelin nie bój sie ;P ja tylko chetnie podgladam co u Ciebie![]()