aniolkowa.mama
W oczekiwaniu na CUD
Foote, agatek, kasia_basia kciuki zaciśnięte!!!
Miłego dnia wszystkim
Miłego dnia wszystkim
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A już myślaLAM ZE ZE MNA cos nie tak i nie wiedzialam dlaczego nie moge za dlugo pospac - 7.30 to juz szczyt marzen ahhaOd 6 nie śpisz, bo to typowe dla ciążysama też tak nam! A na poważnie, wizyta Cię nie ominie, a po niej będziesz skakać z radości
![]()
Jak cudniemartka 3 dni przed transferem i trzy dni po transferze po 3 plastry ananasa. wpływa dobrze na ukrwienie macicy.
czytam o waszym wczesnym wstawaniu. ja gdybym nie musiała przyjąć leków to nie wiem o której bym wstała. wstaję o 6 jem śniadanie, biorę leki i śpię. właśnie się obudziłam. rozpalę w piecu wypiję herbatę jakichś owoców pojem i będę musiała nastawić budzik na 11 na leki. i znowu usnę i budzik na 14 muszę nastawic żeby obiad przygotować na 16. zjadamy obiad biorę leki i podsypiam do 20 kiedy kąpię się przyjmuję leki i idę spać. śpię nieprzerwanie całą noc i tak od tygodniaa kto bogatemu zabroni
![]()
Pewnie ze bedziemadzionga, no cudnie siedzę jednym okiem gapię się w tv drugim w kompa, a herbata dalej nie zrobiona a w piecu nie rozpalone ehhh... dobrze, że mój mąż taki tolerancyjny. tylko czy tak będzie to tolerował przez te najbliższe 8 mcy??