Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A co powiedział Ci lekarz? Crio byłoby na cyklu naturalnym czy na estrofemie?Dziewczyny wiem, że dzisiaj radosny dzień i przepraszam, że zacznę marudzić, ale jestem totalnie rozbita. Nie wiem co robić. Czekać cykl czy próbować juz teraz?
Myślałam, że dzisiaj będzie lepiej. Wy śpię się, przetrawie to na spokojnie i będzie ok.
Wcale nie jest. Czuje, ze z minuty na minutę rozsypuje się coraz bardziej
W zasadzie nie chodzi w jakimś dużym stopniu o porażkę. Chodzi o brak perspektywy co dalej ? Czuje się taka bezradna... nie mam zielonego pojęcia ci robić.
Tez bylam w takij sytuacji i tez tak bylam rozspana po 1 razie ale poszlam za ciosem w nastepnym cyklu...Dziewczyny wiem, że dzisiaj radosny dzień i przepraszam, że zacznę marudzić, ale jestem totalnie rozbita. Nie wiem co robić. Czekać cykl czy próbować juz teraz?
Myślałam, że dzisiaj będzie lepiej. Wy śpię się, przetrawie to na spokojnie i będzie ok.
W zasadzie nie chodzi w jakimś dużym stopniu o porażkę. Chodzi o brak perspektywy co dalej ? Czuje się taka bezradna... nie mam zielonego pojęcia ci robić.
Właśnie z nim się porozumieć nie mogę.A co powiedział Ci lekarz? Crio byłoby na cyklu naturalnym czy na estrofemie?
Ja bym szła za ciosem..
Poczekaj do poniedziałku i zadzwoń do niego raz jeszcze. Może na urwanie głowy i dlatego. Dopytasz o wszystko o będziesz spokojniejszaWłaśnie z nim się porozumieć nie mogę.
Jedyne co wiem to to, że od 1 dc miałabym brać progynove.
Ale nie wiem czy od tego cyklu czy od następnego. Czy decyzja jest moja. Nic kompletnie.
Tylko potem goni mnie czas.Poczekaj do poniedziałku i zadzwoń do niego raz jeszcze. Może na urwanie głowy i dlatego. Dopytasz o wszystko o będziesz spokojniejsza![]()
Westi ja też po negatywnej becie byłam strasznie rozbita i nie wiedziałam co zrobić. Ale postanowiłam od razu podejść.Dziewczyny wiem, że dzisiaj radosny dzień i przepraszam, że zacznę marudzić, ale jestem totalnie rozbita. Nie wiem co robić. Czekać cykl czy próbować juz teraz?