Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja zawijam bo ona sie wybudza od machania raczkami. Ja mam 16-17 stopni w sypialni![]()
Ewa, Bety, Pisanka, Butterfly- kciuki za dziś !!!!
Ja mam dziś usg, coś mnie kalendarz zezarl, albo zapomniałam napisac![]()
Dzięki i wzajemnie :-)Ewa262292, Bety72, butterfly, Pisanka89 powodzenia!!!&&&&&& i miłego dzionka wszystkim :*
Mysle ze gdyby jej bylo niewygodne to by właśnie nie chciała spać a skoro tak dobrze jej się zasypia to znaczy ze jej pasuje![]()
Na szczęście moja teściowa ma u siebie w domu 3 miesięczne dziecko do rozpieszczania to na nim się "wyzywa" i moje troche mniej targa po rękach![]()
Dziewczynki jadę już po moje bąbelkio 10 transfer. Kciuki kciuki :*
OooOoo kciukasy za mnieDzień dobryPisanka, Bety, Ewunka i Butterfly &&&
Mnie teściowa już obudziła :/ a myślałam że pośpie.
fajnie . Przydadzą się na zapas . U mnie na razie jest oczekiwanie na @ ma być w środę zaczynam anty i 25 jak wszystko ok powie kiedy zaczynam doping . Swoją drogą ciekawe czy @ przyjdzie w terminie. .... hmmm mm zawsze ZAWSZE 28-29 dni trwa mój cykl nie przeszkadza jej nic ani operacjia na jajnikach ani stymulacja ani nawet endonetriozaJa na rece nie dalalm i o to cała afera ale jak ona sobie wyobraza - mała 10 tygodni pierwsza podroz nowe miejsce nowe twarze bylA mała zestresowana i raz nie pytając sama ja złapała to mała ryk ( a to mega grzeczne dxiecko...) i teraz płacze wszystkim jaka zła jestem