MartiniM
Fanka BB :)
U mnie to nawet nie klucie tylko jakby ktos zlapal w reke i trzymalMartini ja od chwili transferu mam dziwne kłucia ale wszystko się normuje chyba : )
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U mnie to nawet nie klucie tylko jakby ktos zlapal w reke i trzymalMartini ja od chwili transferu mam dziwne kłucia ale wszystko się normuje chyba : )
Kamka a czym się stymulujesz? Trochę dziwne, że nie kontrolują Ci hormonów. U mnie też brzuch bolał i był wzdęty, to od stymulacji.Hejka dziewczyny widzę ze z tego co piszecie to w czasie stymulacji macie wizyty już od 5 dc i tak co parę dni tak? Bo u mnie w klinice kazali mi przyjsc dopiero 11dc na pierwsze usg a mam tak brzuch spuchniety ze az się martwię i do tego jakby pecherz mnie boli taki ucisk w dole brzucha furagin coś nie pomaga . Martwię się co mi się tam zrobiło ...Nie mogę doczekać się j utrzejszej wizyty tak mi to dokucza.Miała któraś coś takiego?
Za 1,5 tyg , poki nie plamie staram sie nie panikowac zabardzo, ale chcialam sie Was doradzic.Martini a kiedy masz jakaś wizytę żeby się kogoś spytać czy to ok ?
Ewelin dziękuję dobrzecały dzień leżę
![]()
A mam takie pytanie jakby się teraz nie udalo to za ile mogę ponownie się stymulować do ivf?
Cześć dziewczyny,
U mnie po wizycie wszystko ok. Dziś normalna wizyta i konsultacja wyników, bez usg. Z poniedziałkowego usg wiem, że to chłopak będzie![]()
Trzymam kciuki za wszystkie dziewczyny!!
Hejka dziewczyny widzę ze z tego co piszecie to w czasie stymulacji macie wizyty już od 5 dc i tak co parę dni tak? Bo u mnie w klinice kazali mi przyjsc dopiero 11dc na pierwsze usg a mam tak brzuch spuchniety ze az się martwię i do tego jakby pecherz mnie boli taki ucisk w dole brzucha furagin coś nie pomaga . Martwię się co mi się tam zrobiło ...Nie mogę doczekać się j utrzejszej wizyty tak mi to dokucza.Miała któraś coś takiego?
Mialam robione chyba z 2 tyg temu, jakies bakterie wyszly ,ale dokladnie tez sie nie znam dopiero pokaze 20tego na wizycie , teraz mi przyszlo do glowy ze moze pechezr przeziebilam czy cos..Martini a,zrób sobie może badanie moczu ,masz możliwośc?
Właśnie pomyślałam, że może pęcherz przeziębiłaś i dlatego boli.Mialam robione chyba z 2 tyg temu, jakies bakterie wyszly ,ale dokladnie tez sie nie znam dopiero pokaze 20tego na wizycie , teraz mi przyszlo do glowy ze moze pechezr przeziebilam czy cos..